Ειδήσεις από την ΕΡΑ Ορεστιάδας



Αλλάζει από το μεσημέρι το καιρός στον Έβρο-πιθανότητα χιονοπτώσεων την Κυριακή

Αλλάζει από το μεσημέρι ο καιρός και στον Έβρο, με βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας. Πρόσκαιρη βαθμιαία εξασθένηση θα παρατηρηθεί

από το απόγευμα, ενώ έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται και πάλι το Σαββατοκύριακο, οπότε και είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν και πρώτες χιονοπτώσεις στις ορεινές περιοχές του βορείου τμήματος του νομού.



Σύσκεψη στην Αλεξανδρούπολη για τις ζωονόσους παρουσία του Π. Κουκουλόπουλου

Στις 2 το μεσημέρι, στο νομαρχείο στην Αλεξανδρούπολη, θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη στην οποία θα συμμετάσχει ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος επισκέπτεται την περιοχή συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου. Θέμα της σύσκεψης θα είναι η αντιμετώπιση των ζωονόσων και τα μέτρα ανασυγκρότησης του ζωικού κεφαλαίου στον Έβρο. Το απόγευμα ο κ. Κουκουλόπουλος θα βρίσκεται στις Φέρες του δήμου Αλεξανδρούπολης, όπου στις 5.30 θα συναντηθεί με κτηνοτρόφους και αγρότες στο δημοτικό θέατρο Φερών.



Ο Χ. Δούκας συντονιστής της Ν. Ε. Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Χρήστος Δούκας παραμένει συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, που συγκροτήθηκε σε σώμα. Αναπληρωτής του εξελέγη ο Δημήτρης Ρϊζος, ενώ την «πεντάδα» συμπληρώνουν οι: Νατάσσα Γκαρά, Γιάννης Νενεδάκης και Λεωνίδας Χέλης. Τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής είναι οι: Ειρήνη Αλεξα, Νίκος Αργυρίου, Χρυσή Εμμανουηλίδου, Κώστας Κυργιαλάνης, Μενέλαος Μαλτέζος, Αναστασία Μαργαρίτη, Κώστας Πανταζίδης, Σταύρος Πεϊχαμπέρης και Ελένη Χατζηβασιλείου.



Λαϊκή Συσπείρωση ΑΜΘ: «Αρνήθηκε η παράταξη Παυλίδη να συζητηθεί το θέμα των ενισχύσεων των βιοκαλλιεργητών»

Την άρνηση του περιφερειάρχη ΑΜΘ και της παράταξής του να συζητήσουν το θέμα της «καταβολής των οικονομικών ενισχύσεων των βιοκαλλιεργητών» στην τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, καταγγέλλει η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που είχε προτείνει τη συζήτηση του θέματος, φέρνοντας στη συνεδρίαση σχετικό κείμενο διαμαρτυρίας των βιοκαλλιεργητών. «Αρνήθηκαν με φθηνές προφάσεις και χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα», υποστηρίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση», που ζητούσε από το περιφερειακό συμβούλιο να αναλάβει πρωτοβουλίες διεκδίκησης των ενισχύσεων που οφείλονται στους βιοκαλλιεργητές.



Αλεξανδρούπολη: Εκδήλωση με ομιλήτρια την Α. Παπαρήγα

Πολιτική εκδήλωση με ομιλήτρια το μέλος της Κ. Ε. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, διοργανώνει στις 29 Οκτωβρίου η Τομεακή Επιτροπή Έβρου του κόμματος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα της επόμενης Τετάρτης στο Πολυκοινωνικό Κέντρο του δήμου Αλεξανδρούπολης.



Διεθνές συνέδριο για τις «σύγχρονες τεχνολογίες στον τουρισμό» διοργανώνει η περιφέρεια ΑΜΘ

Διεθνές συνέδριο για τις «σύγχρονες τεχνολογίες στην υπηρεσία του τουρισμού» διοργανώνει στις 31 Οκτωβρίου η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι εργασίες του συνεδρίου θα είναι ανοιχτές για το κοινό και θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Astir της Αλεξανδρούπολης. Στη διάρκειά τους θα αναλυθούν οι προοπτικές, οι σύγχρονες τάσεις και οι επιτυχημένες πρακτικές των νέων τεχνολογικών στον τουρισμό.



Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54