Ειδήσεις από την ΕΡΑ Βόλου

---Σωτήρια ρύθμιση και για 10.300 δανειολήπτες του πρωήν Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας Μαγνησίας η νέα ρύθμιση. Μέχρι και 90% η μείωση της δόσης για όσους ενταχθούν. Από την ερχόμενη εβδομάδα οι δανειολήπτες θα μπορούν να προσέλθουν στις Τράπεζες, από τις οποίες έχουν λάβει το δάνειο, για να υποβάλουν σχετική αίτηση.

---Είκοσι νεαροί μετανάστες που ζητούν πολιτικό άσυλο και φιλοξενούνται στον ξενώνα της Μακρινίτσας, θα υλοποιήσουν δράσεις με τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η καινοτόμα εκπαιδευτική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Πανεπιστημίου και της «Άρσης», δίνει στους νεαρούς αλλοδαπούς τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα στο Πανεπιστήμιο ως ακροατές, να επικοινωνήσουν με τους φοιτητές και να αναπτύξουν, παράλληλα, κοινές δράσεις.

---Έξι εκατομμύρια ευρώ φόρους και πρόσθημα καταλόγισε σε δύο φυσικά πρόσωπα και πέντε επιχειρήσεις η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

---Ημερίδα ενημέρωσης αύριο, στο ξενοδοχείο Ιμπέριαλ της Λάρισας, για τη νέα ΚΑΠ 2014 – 2020 διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

---17,5 εκ. € στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για τους νέους αγρότες, μετά από τροποποίηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς

---Δύο τόνοι ρούχα και παιχνίδια για την ενίσχυση του Χαμόγελου του παιδιού στη Θεσσαλονίκη και της Ένωσης Φίλων Πολυτέκνων στην Αθήνα είναι ο απολογισμός της πρόσφατης πρωτοβουλίας του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Ν. Αγχιάλου Μαγνησίας.

----Νέες απόπειρες κλοπών στην Φιλαρμονική και το Γενικό Λύκειο Τυρνάβου, χθες τα ξημερώματα. Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από φύλακα εταιρείας και τράπηκαν σε φυγή.

--- Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου στις 2 σήμερα το μεσημέρι, για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τις εσοχές – εκτρώματα στις οδούς Ιάσονος και Δημητριάδος.
Επίσκεψη Μπέου χθες στο υπουργείο Υποδομών, φαίνεται πως έδωσε λύση, αφού τροποποίηση στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας το 2013, μοναδικό αρμόδιο για τέτοια ζητήματα θεωρεί τον κάθε δήμαρχο.

---Πανευρωπαϊκή ημέρα κατά του φασισμού η 8η Νοεμβρίου και η Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας διοργανώνει για τις 6:30 αύριο τ΄απόγευμα, στην αίθουσα Σαράτση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εκδήλωση με θέμα «ΕΑΜ – ΕΛΑΣ Αντίσταση».
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54