Ειδήσεις από την ΕΡΑ Τρικάλων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ  18/3/2015


-- Ξενοδοχειακή μονάδα , που κατασκευάστηκε και λειτουργεί εδώ και χρόνια στην κορυφογραμμή του λόφου της Ανάληψης στα Τρίκαλα συζητήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου των Τρικάλων. Αφού ομολογήθηκε από όλους πώς για να χτιστεί η συγκεκριμένη μονάδα έγιναν στο παρελθόν, από προηγούμενες δημοτικές αρχές σειρά από πράξεις που δεν τιμούν τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, ομολογήθηκε επίσης πως στην χθεσινή συνεδρίαση, για πρώτη φορά η Πολεοδομία του Δήμου παρουσίασε εισήγηση που κινούνταν στο πλαίσιο αυτών που όφειλε να κάνει η υπηρεσία.

-- Αναβλήθηκε για τον Ιούνιο η εκδίκαση της υπόθεσης του 60χρονου από τα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων που πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο με το αιτιολογικό ότι ενοχλούσε τις κότες του. Είναι η πρώτη φορά στα Τρίκαλα που φτάνει στην αίθουσα των δικαστηρίων παρόμοια υπόθεση.

-- Σχεδόν ολοκληρώθηκε η «διάβαση πιάνο» στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, στο πλαίσιο του έτους Τσιτσάνη και των εκδηλώσεων που θα κάνει όλο το χρόνο ο δήμος Τρικκαίων.
 
-- Στις 3:30 σήμερα το μεσημέρι συλλογικότητες και κινήματα των Τρικάλων καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικστήρια προκειμένου να αναβληθούν οι πλειστηριασμοί που έχουν προγραμματιστεί.

-- Η Ομάδα Υδρορομποτικής του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων κάνει τις πρώτες υποβρύχιες λήψεις από τον Αγιαμονιώτη ποταμό. Το Hydrobot "Argolith" εξερευνά και καταγράφει εικόνες από το βυθό του ποταμού.
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18/03/2015 - 10:20