Από οξύ πνευμονικό οίδημα πέθανε ο Μ. Ασλάνης σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Ο γνωστός σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, πέθανε από πνευμονικό οίδημα που πιθανόν να προήλθε από κατανάλωση χαπιών. Ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρχει όταν ολοκληρωθούν, τις επόμενες ημέρες, οι εργαστηριακές εξετάσεις. Η κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη θα γίνει στη Χαλκίδα το Σάββατο το πρωί στις 11:00.  

Νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης μέσα στο διαμέρισμα 3ου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό Σκουφά 21 στο Κολωνάκι όπου διέμενε ο γνωστός σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης.

Όπως δήλωσε ο κ. Σωτ. Μπουζιάνης είναι προσωρινή αιτία θανάτου και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το πνευμονικό οίδημα να προήλθε από κατανάλωση χαπιών. Ακόμη, ανέφερε πως πιο ξεκάθαρη εικόνα θα έχουν όταν ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες οι εργαστηριακές εξετάσεις ενώ ερωτηθείς για το χρόνο θανάτου προσδιόρισε τις νυχτερινές ώρες και περίπου 10 ώρες πριν την ανεύρεση του πτώματος. 

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως για τις 18 Οκτωβρίου είχε προγραμματιστεί εκδήλωση για τα 40 χρόνια στο χώρο της μόδας του Μ.Ασλάνη. Από την Κυριακή ωστόσο είχαν χαθεί τα ίχνη του καθώς τον αναζητούσαν συνεργάτες του στα κινητά τηλέφωνα που είχε. 

Πρόσφατα ο Μιχάλης Ασλάνης δήλωσε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πως τον είχαν καταστρέψει οικονομικά δυο γυναίκες. 

«Αν και έφυγαν μόνες τους, τώρα λαμβάνω και περίεργα τηλεφωνήματα από δικηγόρους τους, επειδή ζητούν αποζημίωση και από πάνω» έλεγε ο σχεδιαστής και συμπλήρωσε πως «ανησυχώ πλέον και για την ίδια μου την ζωή, νομίζω ότι έχω μπλέξει, είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μιλάω με τους δικηγόρους μου για να δούμε τι θα κάνουμε και πως θα βρεθεί μία λύση».

Πηγή: Το Βήμα

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30/08/2013 - 11:48