Ο Μιχαλολιάκος καλεί σε ανοικτή συγκέντρωση στη Νίκαια την Πέμπτη 19/9

Χωρίς κανένα σεβασμό στη μνήμη του νεκρού από χέρι χρυσαυγίτη, Παύλου Φύσσα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αφού τόνισε ότι «σε πολιτικές δολοφονίες του παρελθόντος δεν κινήθηκε καμία νομική διαδικασία εις βάρος των κομμάτων των οποίων μέλη ήταν οι δράστες», καλεί σε ανοικτή συγκέντρωση τα μέλη και τους οπαδούς της Χ.Α. στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, την Πέμπτη στις 19:00.

Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο πρόεδρος του κόμματος και ο βουλευτής της Χ.Α Γιάννης Λαγός. Στην  ανακοίνωση υποστηρίζουν ότι οι ομιλίες θα αφορούν στην «τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και την μαύρη προπαγάνδα που προσπαθεί το σάπιο πολιτικό κατεστημένο να δημιουργήσει εις βάρος της Χρυσής Αυγής» .

«Η τρομοκρατία του αριστερού μορφώματος δεν είναι ικανή να διασπάσει και να ρίξει σε παγίδες το κίνημα μας, γι' αυτό συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά υψώνοντας τείχη σε όλους αυτούς που διαβάλουν τις αρχές μας και τις ιδέες μας. Η τοπική της Νίκαιας ξεκινά νέο κύκλο επισκέψεων των βουλευτών μας, οι οποίοι θα αναπτύσσουν θέματα επικαιρότητας, κοινωνικά, πολιτικά και εθνικά».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54