Ειδήσεις από την ΕΡΑ Τρίπολης

 Ζαχαριάς : Να γίνει διάκριση ψηφοφόρων και στελεχών της Χρυσής Αυγής


Όλη η Ελλάδα έχει δείγματα της εγκληματικής συμπεριφοράς και της ναζιστικής ιδεολογίας, δήλωσε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάς.
Ο βουλευτής τόνισε ότι πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ ψηφοφόρων και στελεχών της Χρυσής Αυγής από τη στιγμή που πήρε μέρος στις εκλογές και έλαβε ψήφους.
Το ζήτημα που προκύπτει, είπε ο κ. Ζαχαριάς είναι να μπορούμε να προχωρήσουμε με περισσότερη δημοκρατία και οι συμπολίτες να κατανοήσουν ότι ο ναζισμός είναι αντίθετος με κάθε  αξία που μπορεί κανείς  να υιοθετήσει.
 
Σήμερα η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Τρίπολης


Περισσότερα από τριάντα θέματα θα απασχολήσουν τη σημερινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Τρίπολης. Η συνεδρίαση που θα γίνει στο νέο δημαρχείο θα αρχίσει στις 2.00 το μεσημέρι.
 
Περισσότεροι από 6 τόνοι χαρτιού πάνε για ανακύκλωση


Την περασμένη Παρασκευή εταιρεία τοπικής πολυμετοχικής κοινωνικής βάσης που δραστηριοποιείτε στην Τρίπολη κατευόδωσε το πρώτο φορτίο υλικών χαρτιού και επέδωσε σε συμπολίτες για πρώτη  φορά ανταποδοτικά κίνητρα από τα υλικά συσκευασιών και τηγανέλαια που είχαν προσκομίσει στο προηγούμενο διάστημα από την έναρξη λειτουργίας της.
Το ανακυκλώσιμο υλικό που φορτώθηκε, βάρους περίπου 6,5 τόνων, αποτελούνταν από μπάλες χαρτονιού, ενώ σε μεγάλους σάκους είχαν τοποθετηθεί εφημερίδες-περιοδικά-φυλλάδια και είδη χαρτιού και πουλήθηκε σε γνωστή εταιρεία που παράγει προїόντα χαρτονιού στις εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54