Ολονύχτιες απολογίες για τα στελέχη της Χρυσής Αυγής

Απολογείται αυτή την ώρα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος, ο τελευταίος εκ των τεσσάρων βουλευτών της ΧΑ, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον των ανακριτών της υπόθεσης.

Νύχτα απολογιών

Επί επτά ώρες απολογήθηκε στον ανακριτή ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ ο Ηλ.Παναγιώταρος απολογείτο μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ακολούθησε η απολογία του Γ.Λαγού, η οποία ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης. Αυτήν την ώρα απολογείται ο Ν.Μίχος.

Μετά τις απολογίες όλων των βουλευτών θα ληφθεί απόφαση για το αν θα προφυλακιστούν. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης φέρεται να απάντησε στις ερωτήσεις του ανακριτή πολιτικά, καθώς θεωρεί ότι δεν προκύπτει καμία ποινική εμπλοκή του στην υπόθεση.  Φέρεται μάλιστα να υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν εμπλέκεται σε καταγεγραμμένες συνομιλίες.

Ο βουλευτής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ρωτήθηκε από τον ανακριτή πως εξηγεί ότι γίνεται επίκληση του ονόματός του και μάλιστα ως «εκπαιδευτή δολοφόνων», από πρόσωπα - μέλη της οργάνωσης που έχει καταγραφεί η συνομιλία τους. Ο κ. Κασιδιάρης φέρεται να υποστήριξε ότι το πρόσωπο που τον αναφέρει τον είδε στην τηλεόραση και γι' αυτό κάνει αναφορά στο πρόσωπό του.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Σχετική είδησηΟλοκληρώθηκε η απολογία Παναγιώταρου

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02/10/2013 - 09:16