Στον ανακριτή ο Γ. Παππάς- Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Γ. Λαγός

Άλλαξε η ώρα μεταγωγής του Χρήστου Παππά, του τελευταίου εκ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, στον ανακριτή στην Ευελπίδων. Ο κ. Παππάς θα οδηγηθεί στην Ευελπίδων στη 1 το μεσημέρι.
Εξάλλου, το απόγευμα και όχι στις 11 το πρωί θα μεταφερθούν στις φυλακές Κορυδαλλού, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, ο οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος καθώς και η ανθυπαστυνόμοςπου έχει συλληφθεί, επίσης, για την υπόθεση της ΧΑ. Ο βουλευτής, όπως έγινε γνωστό, θα κρατηθεί στον Κορυδαλλό, προκειμένου να μπορεί να μεταφερθεί εύκολα, για συμπληρωματική κατάθεση.
Εν τω μεταξύ, στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα -μετά τις απολογίες τους- ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο «πυρηνάρχης» της τοπικής οργάνωσης του κόμματος στη Νίκαια, Γιώργος Πατέλης, προκειμένου να αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα κρατηθούν.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει ότι η προφυλάκιση του κ. Μιχαλολιάκου είναι «παντελώς άδικη, αντισυνταγματική και έχει υπαγορευθεί από ξένα κέντρα εξουσίας» και υπογραμμίζει ότι «με αυτή την άθλια και παράνομη μεθόδευση διώκεται ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Η Χρυσή Αυγή παραμένει ισχυρή, ενωμένη και συνεχίζει ακάθεκτη τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα ενάντια σε ένα ξενόδουλο και διεφθαρμένο καθεστώς».

 

Σχετική είδηση:

Προφυλακίστηκε ο Μιχαλολιάκος

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03/10/2013 - 10:33