Eιδήσεις από την ΕΡΑ Τρίπολης

Ειδήσεις από την ΕΡΑ Τρίπολης
 
Τρίπολη: Επίσκεψη των Υπουργών Μιχελάκη και Γρηγοράκου στην Πάτρα
Αναβάλλεται για την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου επίσκεψη στην Πάτρα, έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και του αναπληρωτή Υπουργού Λεωνίδα Γρηγοράκου.
Το πρόγραμμα των δύο υπουργών περιλαμβάνει διαδοχικές συναντήσεις με τους τρεις Περιφερειάρχες, Δυτ. Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, Ιονίων Νήσων Σπύρο Σπύρου και τους Αντιπεριφερειάρχες, καθώς και με τους 52 Δημάρχους των τριών Περιφερειών, στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Μανώλη Αγγελάκα.  
 
Τρίπολη: Εκδήλωση για τα 192 χρόνια από την Άλωση


Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013 στις  7.00 μ.μ.  στην Αθήνα, στην  αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ» (Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση αριθ. 8) η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος μαζί με τον Τεγεατικό Σύνδεσμο, την Ένωση Τριπολιτών Αττικής, την Παγγορτυνιακή Ένωση και τον σύλλογο Λεβιδιωτών Αττικής συνδιοργανώνουν εκδήλωση για τα 192 χρόνια  από την Άλωση της Τριπολιτσάς.
Η απελευθέρωση της Τροπολιτσάς, πρώτο αποτέλεσμα - πράξη της Ελληνικής Επανάστασης, άνοιξε τον δρόμο για την απελευθέρωση του Ελληνισμού και την δημιουργία ελεύθερου Ελληνικού Κράτους με δημοκρατική οργάνωση.
 
 
Τρίπολη: Την Κυριακή ο αγώνας «Αγανάκτησης» - «Ταλαιπωριακού»
 
Νεοσύστατη ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ( άνω των 35 ετών ) ερασιτεχνικών κατηγοριών, ιδρύθηκε στην Τρίπολη με την επωνυμία «Αγανάκτηση».
Σκοπός είναι να δίνουν φιλικά παιχνίδια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο γήπεδο του Παναρκαδικού με αντίπαλο τον «Ταλαιπωριακό» της Προοδευτικής.
Τα έσοδα του πρώτου αυτού αγώνα θα διατεθούν στο Χαμόγελο του παιδιού.
Η επόμενη αναμέτρηση θα είναι με τον «Βραδυπορειακό» του Ολυμπιακού.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54