Ειδήσεις από την ΕΡΑ Χανίων

Αυτοκτόνησε 57χρονος στην Σούδα Χανίων

Ένας ακόμα άνθρωπος έθεσε τέρμα στη ζωή του χθες τα ξημερώματα, στην πάνω Σούδα Χανίων. Πρόκειται για ένα 57χρονο, που βρέθηκε έχοντας  δίπλα του ένα όπλο τύπου φλόμπερ, με το οποίο έδωσε τέλος στην ζωή του. Ο 57χρονος άφησε χειρόγραφο σημείωμα στο οποίο εξηγεί στην οικογένειά του, τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στο τραγικό αυτό το διάβημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας αντιμετώπιζε προσωπικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Ξεσηκώνονται οι αγρότες της Κρήτης - Αποφασίζουν την Πέμπτη κινητοποιήσεις

Έτοιμοι να παλέψουν δυναμικά εμφανίζονται οι αγρότες της Κρήτης, αντιδρώντας στην φορολόγηση των αγροτεμαχίων. Όπως αποφάσισαν, στη διάρκεια παγκρήτιας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Τυμπάκι, θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις τη μορφή των οποίων θα αποφασίσουν την ερχόμενη Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι σε νέα συνάντηση που θα πραγματοποιήσουν στο Ηράκλειο.
Οι αγρότες εμφανίστηκαν εξαγριωμένοι με την κυβέρνηση, καθώς διαμαρτύρονται για την άδικη φορολόγηση των αγροτεμαχίων και ζητούν την απαλλαγή φορολόγησής τους.

 

Μεγάλη ακόμα η τουριστική κίνηση στα Χανιά

Με ιδιαίτερα θετικό τρόπο στον τομέα του τουρισμού δείχνει να κλείνει η σεζόν στα Χανιά καθώς, όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία του αεροδρομίου «Γιάννης Δασκαλογιάννης», μέχρι την 31η Αυγούστου σημειώθηκαν 640.607 αφίξεις από το εξωτερικό, έναντι 542.977 το ίδιο διάστημα πέρυσι.

Επίσης, ο καλύτερος Σεπτέμβρης των τελευταίων χρόνων φαίνεται πως είναι ο φετινός καθώς ο συνολικός αριθμός αφίξεων εξωτερικού έφτασε τις 137.983. Οι τουρίστες αυτοί προσήλθαν κατά σειρά από τη  Νορβηγία, τη Σουηδία και τη Μ. Βρετανία. Και ακλουθούν από τη Δανία, Γερμανία, Φινλανδία, Ιταλία και Ρωσία.
Σημειώσουμε ότι η μεταβολή που παρατηρείται τον φετινό Σεπτέμβρη σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2012 είναι της τάξης του 11,64%.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54