Στον ανακριτή σήμερα ο Ρουπακιάς

Ενώπιον του ανακριτή της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής θα μεταχθεί  σήμερα ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς.

Ο προσωρινά κρατούμενος με ένταλμα της ανακρίτριας Πειραιά για τη δολοφονία του μουσικού, καλείται από τον Ειδικό Ανακριτή Διαφθοράς να απολογηθεί για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από όλο το υλικό που συνέλεξαν οι ανακριτές της υπόθεσης, φαίνεται ενεργή συμμετοχή του Ρουπακιά στη δομή της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ αξιολογούνται καταθέσεις που αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος έχει εμπλακεί και σε άλλες «επιχειρήσεις της ΧΑ».

Ο συνοδηγός του Ρουπακιά ο 32χρονος χρυσαυγίτης, ο οποίος συνελήφθη για άμεση συνέργεια στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου. 

Εν τω μεταξύ, αίτημα για να κληθούν σε κατάθεση και οι αστυνομικοί που βρίσκονταν κοντά στο σημείο του εγκλήματος τη μοιραία νύχτα και σύμφωνα με τις καταγγελίες της συντρόφου του άτυχου μουσικού δεν ανταποκρίθηκαν εγκαίρως στις εκκλήσεις της για βοήθεια, κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα. Μιλώντας στο ΑΝΤ1 εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα προκύψουν νέες εξελίξεις στην υπόθεση στην περίπτωση που το αίτημα γίνει δεκτό.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10/10/2013 - 08:52