Παράταση έως τις 8 μμ για την απογραφή των διοικητικών υπαλλήλων των 6 Πανεπιστημίων

Νέα άτυπη παράταση ως τις 8 το βράδυ έδωσε το Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να απογραφούν ηλεκτρονικά περίπου 2.000 διοικητικοί υπάλληλοι έξι πανεπιστημίων της χώρας στο πλαίσιο του προγράμματος διαθεσιμότητας. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τροπολογία που ψηφίστηκε χθες, όσοι υπάλληλοι δεν απογραφούν θα τεθούν αυτομάτως σε αργία. 

Η προθεσμία απογραφής στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου έληγε τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Η αυξημένη συμμετοχή, ωστόσο, προκάλεσε υπερφόρτωση του συστήματος, γεγονός που οδήγησε το Υπουργείο στην απόφαση να παρατείνει την προθεσμία αρχικά έως τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης και στη συνέχεια έως τις 8 το βράδυ της ίδιας ημέρας.

 

Για διοικητική αποσάθρωση των πανεπιστημίων κατηγόρησε την συγκυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και για απόπειρα εκβιασμού των εργαζομένων με ποινικοποίηση κάθε απεργιακής κινητοποίησης.

 

Παράλληλα το ΑΣΕΠ κατήρτισε νέους προσωρινούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων προς διαθεσιμότητα, οι οποίοι αφορούν στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

 

Πηγή: ΕΡΑ, ΝΕΤ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54