Κακοκαιρία Daniel: Ποιες συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις αναβάλλονται

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας είχαν σαν αποτέλεσμα να αναβληθούν ορισμένες συναυλίες σε εξωτερικούς χώρους, με προτεραιότητα πάντα την ασφάλεια του κοινού.

Όπως ενημερωθήκαμε αναβάλλεται η αποψινή συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου με την Ηρώ Σαϊα και τον Γιάννη Κότσιρα του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2023 στο Παλαιό Ελαιουργείο και μεταφέρεται για την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Για όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, θα ισχύουν τα ίδια για τη νέα ημερομηνία. Για όσους επιθυμούν επιστροφή χρημάτων μπορούν να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά με το τμήμα διοργάνωσης του φεστιβάλ ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ 2023 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επίσης το Μυστήριο 202 Ελευσίνια Πειστήρια με τον Μιχάλη Μυτακίδη & την oμάδα Ανάληψις μεταφέρεται για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Στα Ιωάννινα αναβλήθηκε η συναυλία του Χρήστου Μάστορα και της Αναστασίας για τις 18 Σεπτεμβρίου. «Οι Μέλισσες και η εταιρεία παραγωγής ενημερώνουν το κοινό ότι την προγραμματισμένη συναυλία MELISSES Για Πάντα / special guest Αναστασία, στα Ιωάννινα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Φρόντζου δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω προβλέψεις πολύ έντονων καιρικών φαινομένων (βροχές και καταιγίδες)», αναφέρουν σε ανάρτησής τους.

Παρά τη θέληση του κόσμου και για λόγους ασφαλείας, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου ακυρώθηκε η συναυλία του Χατζηνάσιου-Κορκολή, Πάλι Μαζί, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, καθώς και την παράσταση «Οιδίπους επί Κολωνώ» στο θέατρο Βεάκειο.