Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Έκθεση φωτογραφίας απο το Πρότυπο Φωτογραφικό Εργαστήρι Σερρών 

Το Πρότυπο Φωτογραφικό Εργαστήρι Σερρών παρουσιάζει έκθεση φωτογραφίας των μελών του εργαστηρίου με θέμα «Συνθέσεις»

Η έκθεση αποτελεί ένα δίαυλο καλλιτεχνικής δημιουργίας και επικοινωνίας με το ευρύ κοινό. Σκοπό έχει να παρουσιάσει την προσωπική ματιά των φωτογράφων μέσα από αποσπάσματα του υπαρκτού κόσμου .Η προσωπική άλλωστε προσέγγιση αποτελεί πάντα ζητούμενο στα μέλη του εργαστηρίου. Εικόνες προσωπικές και ματιές ελεύθερες αποδεικνύουν έντεχνα την προσωπική εκδοχή ενός φωτογραφούμενου κόσμου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Παπαβασιλείου (Γρ. Λαμπράκη 1-απέναντι από την Εθνική Τράπεζα) και θα διαρκέσει από τις 24 έως και τις 29 Ιουνίου 2015.

Ώρες κοινού καθημερινά από τις 18.00-22.00.

Τα εγκαίνια στις 24 Ιουνίου 2015 στις 20.00.

Συμμετέχουν 35 φωτογράφοι μέλη των ομάδων του εργαστηρίου με καθοδηγητή-επιμορφωτή τον Μιχάλη Κωνσταντινίδη.

Την 13η Καλλιτεχνική Παιδική Συνάντηση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καπετάν Μητρούση 

Ο  Πολιτιστικός Σύλλογος «Καπετάν Μητρούσης» σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών θα διοργανώσει  από την 22η   ως και την 28η Ιουνίου  2015, την δέκατη τρίτη καλλιτεχνική   παιδική συνάντηση  « Το Γέλιο του Παιδιού – Το μέλλον του κόσμου».

Πρόκειται για ένα γεγονός το οποίο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων, γιατί η  ομάδα στόχος της δράσης είναι τα παιδιά. Φιλοξενούνται ελληνικές και ξένες καλλιτεχνικές  αποστολές οι οποίες προσφέρουν μοναδικό θέαμα & συγκίνηση σ’ όλους τους συμμετέχοντες και επισκέπτες. Εμείς προσπαθούμε με τα μέσα που διαθέτουμε, να κρατούμε σε εγρήγορση τη νεολαία μας με τη συμμετοχή της σε ποικίλα πολιτιστικά , αθλητικά και λοιπά γεγονότα, με την πεποίθηση πως τονώνουμε την κίνηση στην περιοχή μας, προσφέρουμε στους ξένους συμμετέχοντες την ελληνική φιλοξενία συμβάλλοντας έτσι στην γενικότερη ανάπτυξη που μπορεί αυτός ο παγκόσμιος δίαυλος συνεργασίας να προσφέρει. Γνωρίζοντας τη γενικότερη δύσκολη οικονομική συγκυρία, φροντίζουμε με τις δράσεις που πραγματοποιούμε να τονώνουμε την επισκεψιμότητα στην περιοχή, ώστε να εξασφαλίσουμε και την αντίστοιχη κίνηση   για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας. Επίσης οι φιλοξενούμενες αποστολές έχουν ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και το θέαμα που πρόκειται να παρουσιάσουν θα είναι μοναδικό
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54