Παραιτήθηκε αντιπρόεδρος του ΣτΕ έπειτα από την εμπλοκή του ονόματός του σε υπόθεση ναρκωτικών

Την παραίτησή του υπέβαλε αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας έπειτα από την εμπλοκή του ονόματός του σε υπόθεση χρήσης ναρκωτικών με νεαρούς.
 
Σημειώνεται πως το όνομα του ανώτατου δικαστή ενεπλάκη σε υπόθεση χρήσης ναρκωτικών με νεαρούς στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στην πολυκατοικία που διαμένει.

 Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την αστυνομία ότι νεαρά άτομα κινούνται ύποπτα σε συνοικία της Ηλιούπολης. Κατά τη διάρκεια ελέγχου από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στα άτομα αυτά, βρέθηκε στην κατοχή τους ποσότητα κοκαΐνης, ενώ όταν τους ρώτησαν από πού τα προμηθεύτηκαν, εκείνοι απάντησαν ότι τα πήραν από ένοικο της πολυκατοικίας και υπέδειξαν τον εν λόγω δικαστικό λειτουργό.

Στη συνέχεια, ακολούθησε έρευνα από τους αστυνομικούς στο σπίτι όπου διαμένει ο ανώτατος δικαστής και εκεί βρέθηκαν υπολείμματα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας σε ένα μικρό μπουκάλι.

Ο εμπλεκόμενος 66χρονος εισήλθε στο Δικαστικό Σώμα τον Μάρτιο του 1983, προήχθη σε σύμβουλο Επικρατείας τον Ιούλιο του 2004 και σε αντιπρόεδρο του ΣτΕ τον Δεκέμβριο του 2019.