Πλήθος κόσμου στη συναυλία και τις δράσεις έξω από το REX στο πλαίσιο του αγώνα των καλλιτεχνών (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Με stand up comedy και συναυλία συνεχίζονται οι πολύμορφες δράσεις στο πλαίσιο του αγώνα των καλλιτεχνών και των σπουδαστών καλλιτεχνικών σχολών ενάντια στο ΠΔ 85 που δεν αναγνωρίζει τις σπουδές και τα πτυχία τους.

Το ραντεβού των καλλιτεχνών και πλήθους κόσμου απόψε ήταν έξω από το κατειλημμένο REX, στην Πανεπιστημίου ως συνέχεια της χτεσινής συναυλίας αλληλεγγύης μπροστά από το κτίριο του Εθνικού Θεάτρου στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου.

Τη σκηνή της συγκέντρωσης μοιράζονται οι stand up ηθοποιοί Χριστίνα Βούλγαρη, Χρύσα Κατσαρίνη, Μελίνα Κόλλια, Δήμητρα Νικητέα, Αλέξανδρος Πασπαρδάνης, Πάρις Ρούπος και Αλέξανδρος Τιτκώβ και μουσικά «ντύνουν» την εκδήλωση ο Σωκράτης Μάλαμας, η Μάρθα Φριντζήλα, ο Δημήτρης Μυστακίδης, η Σεμέλη Παπαβασιλείου κ.ά.

«Αντιστεκόμαστε σε μια κυβέρνηση που υπονομεύει ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κλάδο και ελπίζουμε να κερδίσουμε», δήλωσε στο 902.gr η ηθοποιός Χρύσα Κατσαρίνη.

Την αλληλεγγύη του στους σπουδαστές εξέφρασε ο μουσικός Δημήτρης Μητσοτάκης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι το πρόβλημα στη χώρα μας σε σχέση με την τέχνη έχει βαθύτερες ρίζες κι έρχεται από πολύ παλιά και τόνισε την ανάγκη να πάρουν πίσω το κατάπτυστο ΠΔ 85.

«Ήμουν καθηγήτρια στο Εθνικό Θέατρο και ζηλεύω τους συναδέλφους που παραιτήθηκαν για να στηρίξουν αυτά τα παιδιά» τόνισε η τραγουδίστρια, ηθοποιός και σκηνοθέτης Μάρθα Φριντζήλα, προσθέτοντας, μεταξύ άλλων ότι «δεν μπορείς να είσαι μακρυά από αυτόν που πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει κάτι».

Πηγή: 902.gr