Ειδήσεις από ΕΡΑ Σερρών

Κινηματογραφική βραδιά απο την Δημοσία Κεντρική Βιβλιοθήκη

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Σερρών και ο Σύλλογος Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών διοργανώνουν κινηματογραφική βραδιά , την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στον χώρο εκδηλώσεων της  Βιβλιοθήκης, στις 8 το βράδυ, με την προβολή " Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο" με τη ορχήστρα του ANDRE RIEU. Άλλη μια όμορφη Συναυλία του Andre Rieu στο Τρίερ της Γερμανίας,

για μια βραδιά στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Συμμετέχουν οι «Μικροί Άγγελοι του Ναγκασάκι» μια αξιολάτρευτη παιδική χορωδία. Ένα μίγμα από κάλαντα και θρησκευτική μουσική. Μια μουσική μαγεία και ένα υπερθέαμα δύο ωρών  στο οποίο ο André Rieu θα κάνει χιλιάδες θαυμαστές του να λικνίζονται με τη μουσική του βιολιού του και την τεράστια ορχήστρα του. Γνωστός για την ενεργητικότητά του και τις εορταστικές live εμφανίσεις του, ο André Rieu είναι αγαπητός και γνωστός ως «βασιλιάς των βαλς» στο διεθνές κοινό του.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Νιγρίτα :  77χρονος προσπάθησε να σκοτώσει 17χρονο συγγενή του!

Συνελήφθη  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας Σερρών, 77χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 17χρονου συγγενικού του προσώπου.

Ο  77χρονος απείλησε αρχικά τον 17χρονο συγγενή του με περίστροφο κρότου, ενώ στη συνέχεια έβαλε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 77χρονο, ενώ κατασχέθηκαν τα παραπάνω όπλα, καθώς και 46 φυσίγγια.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας Σερρών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομης οπλοχρησίας και απειλής και ο ίδιος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Σέρρες : Προσπάθησε να αποσπάσει 600 ευρώ από 68χρονη

 Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στις Σέρρες 27χρονος για απόπειρα απάτης σε βάρος 68χρονης. Αφού την προσέγγισε με το πρόσχημα ότι θα τη βραβεύσει για την προσφορά της στο σχεδιασμό εργόχειρων, την έπεισε να την συνοδέψει σε τραπεζικό κατάστημα, προκειμένου πραγματοποιήσει ανάληψη του χρηματικού ποσού των 600 ευρώ. Ο 27χρονος έγινε αντιληπτός και συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς.

Παράλληλα, συνελήφθη χθες το μεσημέρι 33χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις. Σε αστυνομικό έλεγχο του 33χρονου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν μία απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης και μία απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 5 ετών και 11 μηνών, για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, καθώς και για κλοπή από κοινού.

Επίσης συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στις Σέρρες, δύο άτομα για διαφορετικές περιπτώσεις κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Στην κατοχής 37χρονης ημεδαπή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα φαρμακευτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή και μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης. ενώ στην κατοχή 21χρονου ημεδαπός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 φαρμακευτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή.

Δίνεται σε κυκλοφορία η γέφυρα του Στρυμόνα ποταμού

Αύριο Παρασκευή θα δοθεί σε κυκλοφορία η γέφυρα του Στρυμόνα ποταμού, σύμφωνα με ανακοίνωση της «Εγνατία οδός».

Από την «Εγνατία Οδός Α.Ε.» ανακοινώνεται ότι, την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 θα δοθεί σε κυκλοφορία η γέφυρα του Στρυμόνα ποταμού μήκους 500μ καθώς και το τμήμα από ΧΘ 6+900 έως ΧΘ 7+800 (τμήμα μεταξύ των Α/Κ Στρυμόνα και Α/Κ Προβατά) του Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού, Θεσσαλονίκη-Σέρρες-Προμαχώνα.

Επιπρόσθετα, θα δοθεί σε κυκλοφορία ο δεξιός κλάδος του Κάθετου άξονα από ΧΘ 7+800 έως ΧΘ 12+600 με αμφίδρομη κυκλοφορία.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54