ΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΕRTOPΕΝ-ΠΟΣΠΕΡΤ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ:ΕΝΑ CD ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!

ΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΕRTOPΕΝ-ΠΟΣΠΕΡΤ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ: ΕΝΑ CD ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!

Στις 11 Ιουνίου 2013 η τροϊκανή κυβερνητική μαφία αποφάσισε να βάλει «μαύρο» στην ΕΡΤ. Από την ημέρα εκείνη, εργαζόμενοι και κοινωνία κάνουν πράξη ένα πρωτοφανές εγχείρημα πολιτικής ανυπακοής: το μοναδικό αυτόνομο, αυτοδιαχειριζόμενο δίκτυο δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στον κόσμο.

Για περισσότερους από 18 μήνες, πρώην εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι εργάζονται αφιλοκερδώς υπηρετώντας την ενημέρωση, τον πολιτισμό και τη δημοκρατία μέσω της ΕΡΑ Αθήνας, των περιφερειακών σταθμών, της ΕΡΤ3 και του ertopen.com. Συμμετέχουν σε απεργίες και κινητοποιήσεις σωματείων και συλλόγων εργαζομένων, σε εκδηλώσεις και παρεμβάσεις κινημάτων, ώστε να δυναμώσει η αντίσταση των πιο αγωνιστικών κομματιών της κοινωνίας.

Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος και ενισχύεται με την έκδοση ενός cd, με τον τίτλο «ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ…».

Στο cd συμμετέχουν: Μουσικό Σύνολο της ελεύθερης ΕΡΤ – ERTopen, Θανάσης. Γκαιφύλλιας, Ανδρέας Μήλας – Διονύσης Γιατράς, Απόστολος Σακαλής, Νίκος Σταμούλος, Σταύρος Δημόπουλος - Χρήστος Ρενιέρης, Verbal Delirium, Σωκράτης Μάλαμας, Βασίλης Φλώρος, Αντώνης Βάμβουκας, Γιάννης Γεωργάνος «Veandok», Λάκης Παπαδόπουλος, Χρήστος Θηβαίος, Δάφνη Λέμπερου.

Διάθεση: ertopen, ERT3, περιφερειακοί σταθμοί ΕΡΑ

Στη σημερινή φωτογραφία που έχει αναρτηθεί μαζί με το συγκεκριμένο κείμενο, εικονίζεται το υπέροχο «εξώφυλλο» από το CD, που σίγουρα είναι κάτι πολύ πρωτότυπο και έχει προκαλέσει αίσθηση, όπως και το «οπισθόφυλλο», με το τελικό μήνυμα να παραπέμπει στη νίκη και την τελική δικαίωση των αγωνιζόμενων εργαζόμενων και αλληλέγγυων της ΕΡΤ, αλλά και όλων όσοι, αντιστέκονται από οποιοδήποτε άλλο μετερίζι, για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής και για την πολιτική αλλαγή, προς όφελος του λαού!    

Σαν υστερόγραφο να αναφέρουμε ότι μεταξύ άλλων, τη «σφραγίδα» τους στη δημιουργία αυτού του CD, (επιμέλεια-παραγωγή ΕΡΑ Ζακύνθου, με την καθοριστική συμβολή της ERTOPEN, της ΠΟΣΠΕΡΤ και των αλληλέγγυων του αγώνα μας, τοπικά και πανελλαδικά), έχουν βάλει συμπατριώτες μας, από τη Ζάκυνθο, όπως, ο αλληλέγγυος τραγουδοποιός, Σάκης Γιατράς και ο Διονύσης Κωνσταντόπουλος, το εικαστικό κομμάτι, καθώς και η αλληλέγγυα από την περιοχή του ποταμού της Νέδα, από την Πελοπόννησο, η Κρίνη Καφίρη, η οποία και ανέλαβε τη μετάφραση σε ξένες γλώσσες, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο CD, θα «ταξιδέψει» και στο εξωτερικό! Μάλιστα, ήδη είναι μεγάλη και συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στην Αθήνα, τη Ζάκυνθο και σε ολόκληρη την Ελλάδα, για την προμήθεια του συλλεκτικού αυτού CD, που «γράφει» τη δική του ιστορία και ενισχύσει έμπρακτα τον αγώνα μας, με τη συμβολική τιμή πώλησής του, ενώ, σε αυτό συμμετέχουν σημαντικοί καλλιτέχνες και τραγουδοποιοί, που συμπαραστέκονται συνειδητά στην προσπάθεια κατά του «μαύρου» στην ΕΡΤ και γενικότερα στη ζωή μας! Από τη Ζάκυνθο, αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή του αλληλέγγυου καλλιτέχνη, Γιάννη Γεωργάνου, ο οποίος, όπως και ο Διονύσης Γιατράς, καθώς και άλλοι, κάνει τη δική του εκπομπή στην ελεύθερη και αυτοδιαχειριζόμενη τοπική ΕΡΑ. Επίσης, το τραγούδι του Διονύση Γιατρά, «Μαύροι κύκλοι», ερμηνεύει στο CD, o Ανδρέας Μήλας.

Από τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους και τους αλληλέγγυους της ελεύθερης και αυτό-διαχειριζόμενης ΕΡΑ Ζακύνθου, πολλές ευχές, λόγω και των εορτών και κυρίως στέλνουμε για πολλοστή φορά, συναδερφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!    

ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ-ΜΑΖΙ «ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ…»!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26/12/2014 - 15:17