Ο Τέρενς Κουίκ των Ανεξάρτητων Ελλήνων σήμερα στις 11 το πρωί στο στούντιο της ΕΡΤopen

Ο Τέρενς Κουίκ επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σήμερα 17 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί στο στούντιο της ΕΡΤopen, στο Ά πρόγραμμα της ΕΡΑ Αθηνών θα μιλήσει με την δημοσιογράφο Μαρία Λίλα.

Συντονιστείτε με την ενημέρωση στην ανοικτή ΕΡΤ, με το ραδιόφωνο σας, από τους 91,8 στην Αττική ή από τις κατά τόπους συχνότητες των περιφερειακών σταθμών της ΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα και από τα βραχέα κύματα σε ολόκληρο τον κόσμο ή μέσω της ertopen.com. διαδικτυακά εδώ: http://www.ertopen.com/radio.

Ο Τέρενς-Νικόλαος Κουΐκ σπούδασε στη Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή και είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου. 
Είναι Έλληνας δημοσιογράφος και πολιτικός με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τον Μάρτιο του 2012 ανέλαβε τη θέση του Εκπρόσωπου Τύπου το κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Στις Ελληνικές Βουλευτικές Εκλογές του 2012 ορίστηκε επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εξελέγη Βουλευτής Επικρατείας, ανέλαβε καθήκοντα Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Κ.Ο. του Kινήματος.
Στις 19 Μαΐου 2013, παραιτήθηκε από Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ.. Συμμετείχε στις περιφερειακές εκλογές του 2014 ως υποψήφιος περιφερειάρχης στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη στις οποίες ο συνδυασμός του βγήκε τέταρτος

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17/01/2015 - 00:56