Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Συγκέντρωση Κτηνοτρόφων
 
Ο Πανσερραϊκός Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ν. Σερρών διοργανώνει την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου συγκέντρωση στο ξενοδοχείο " Ακροπολ" στις 8 το βράδυ. Θα συζητηθούν θέματα για το μέλλον της κτηνοτροφίας και τα νέα μέτρα. Επίσης όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να καταθέσουν τις υποψηφιότητες τους για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν εντός του μηνός για την ανάδειξη επταμελές διοικητικό συμβούλιο. 
 
Παραιτήθηκε ο Νίκος Σφελινιώτης
 
Την παραίτηση του απο περιφερειακός σύμβουλος γνωστοποίησε ο κ. Νίκος Σφελινιώτης , ο οποίος επισημαίνει πως δεν θα είναι εκ νέου  υποψήφιος με κανέναν συνδυασμό.
Όπως αναφέρει στην παραίτηση του που απέστειλε προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου , τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών :
Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί  στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με αναγκάζουν να υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου και να δηλώσω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος για κανένα αξίωμα και σε κανένα ψηφοδέλτιο στις προσεχείς Περιφερειακές Εκλογές.
            Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω σεβόμενος την παράταξη και τους αγνούς συμπολίτες μας που με τίμησαν επί σειρά ετών. Δεν θα μπορούσα, άλλωστε, να είμαι αντίπαλος ούτε του κ. Τζιτζικώστα με τον οποίο συνεργάστηκα άψογα, αλλά ούτε και του κ. Ιωαννίδη τον οποίο τιμώ επίσης και αποτελεί την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας. Κυρίως, όμως, δεν θα μπορούσα να γίνω και εγώ μέρος ενός «εμφυλίου» που μόνο κακό μπορεί να κάνει στην παράταξη και στον τόπο μας. Οι μόνοι που χαίρονται είναι οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι, που μέχρι χτες είχαν «καταθέσει τα όπλα» στην  Περιφέρειά μας…
            Ως  Έλληνας πολίτης που συμμετέχει στην προσπάθεια της κυβέρνησης και σύσσωμου του ελληνικού λαού να αντιμετωπιστεί η πρωτοφανής κρίση, ως Μακεδόνας και Σερραίος που ανησυχεί για την ιδιαίτερη πατρίδα του, ως στέλεχος που υπηρέτησε με αξιοπρέπεια αυτήν την παράταξη, αλλά και ως μαθητής του Κωνσταντίνου Καραμανλή που δίδαξε σε όλους μας την πολιτική του μέτρου, ελπίζω τελικά να επικρατήσει η λογική και η σύνεση. Όσο πικραμένος και αν είμαι σήμερα, θα είναι τελικά η μεγαλύτερη χαρά για εμένα αν η κίνησή μου συμβάλει στο να μπει το «εμείς» πάνω από όλα τα «εγώ».
            Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και συμπολίτες για την υποστήριξή τους και εύχομαι καλό κουράγιο – σε όλους μας – για τη συνέχεια του καθημερινού αγώνα μας!
 
                                                                                          Με τιμή
 
   
                                                                               Σφελινιώτης Νικόλαος
                                                         Περιφερειακός Σύμβουλος  Σερρών
 
Με «προσκύνημα» στο σπίτι του Κων. Καραμανλή ξεκινά η εκστρατεία Ιωαννίδη
 
Από την Πρώτη Σερρών θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου την προεκλογική εκστρατεία ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος συμβολικά θα κάνει «πολιτικό προσκύνημα» με επίσκεψη στο σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Στη συνέχεια ο κ. Ιωαννίδης θα συναντηθεί με βουλευτές των Σερρών και τα μέλη της ΝΟΔΕ της Ν., ενώ το απόγευμα θα συνοδέψει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην επίσκεψή του στο Άγιον Όρος. Ο πρωθυπουργός θα διανυκτεύσει στην μοναστική κοινότητα του Άθω και θα επιστρέψει στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής.
 
 
Ενημερωτική εκδήλωση  για τoυς Δικαιούχους του προγράμματος ‘’Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην  Μεταποίηση, Τουρισμό, Εμπόριο-Υπηρεσίες 
 
Το Επιμελητήριο Σερρών μέλος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ,  ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου  και ώρα 18:00 στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» (3ος όροφος Επιμελητηρίου Σερρών, Π. Κωστοπούλου 2, ΣΕΡΡΕΣ)  διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τους Δικαιούχους της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών  στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».
Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ.
Στην εκδήλωση, στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ θα αναλύσουν τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξουν οι Δικαιούχοι του προγράμματος για την ορθή υλοποίηση του έργου τους και την ομαλή εκταμίευση της επιχορήγησης. Παράλληλα, θα παρουσιάσουν τα  χρηματοοικονομικά εργαλεία του ΕΣΠΑ 2007-2013 που μπορούν να αξιοποιήσουν οι Δικαιούχοι για τη λήψη δανείου αλλά και την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής τους.
Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας
 
Την πίτα τους κόβουν οι Φυσικοθεραπευτές
 
Το  Σάββατο 15 Φεβρουαρίου  και ώρα 9:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η συνεστίαση των μελών του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών  Σερρών για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα ΄΄Ευζην΄΄ Μεραρχίας 119.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54