Όμηρος της Χρυσής Αυγής για τρίτο 24ωρο η κυβέρνηση

Σε νέα καταγγελία, αυτήν την φορά προσωπικά κατά του Α. Σαμαρά  τον οποίο αποκάλεσε δοτό πρωθυπουργό που παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη, προέβη από το βήμα της βουλής ο Ηλίας Κασιδιάρης. Το ερώτημα είναι ποιος είναι ο ανώτατος δικαστικός, τον οποίο ο Πρωθυπουργός αποκαλεί «παναθηναϊκάκια», έχει τρισύλλαβο όνομα και το επώνυμό του τελειώνει σε –άκος είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ζητώντας τη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής κατά του Πρωθυπουργού, του υπουργού Δικαιοσύνης και του υπουργού Δημόσιας Τάξης.

Σημειώνεται ότι η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει τους απαιτούμενους 30 βουλευτές για να υποβάλλει το αίτημα και απευθύνεται στα άλλα κόμματα για να συμπληρωθεί ο αριθμός.Σύμφωνα με τον Ηλ. Κασιδιάρη η Προκαταρκτική πρέπει να αφορά το κακουργηματικό αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας και να διερευνηθεί αν τελέσθηκε το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

«Δεν εκβιαζόμαστε από νταβατζήδες της κλειδαρότρυπας», απάντησε  στις νέες καταγγελίες Κασιδιάρη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ο. Κωνσταντινόπουλος

 Τη στάση της ΧΑ κατήγγειλε και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη λέγοντας

 «το πράγμα έχει και ουρά». «Αυτό που μας λένε είναι ότι έχουν υποκλαπεί οι τηλεφωνικές συνομιλίες του πρωθυπουργού με κάποιον που τον αποκαλεί παναθηναϊκάκια -τώρα δεν είναι ο Αθανασίου, αλλά κάποιος άλλος με τρισύλλαβο επίθετο»

Και απευθυνόμενη προς τα άλλα κόμματα είπε ότι «η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54