Eργαζόμενοι της ΕΡΤ3: «Στη βαρβαρότητα απαντάμε με πολιτισμό»

Αυτοδιαχειριζόμενο Σινεμά στην ΕΡΤ3 – «CASABLANCA» την Πέμπτη στις 21.00 μπροστά στο κτίριο της Ραδιοφωνίας (Αγγελάκη 14).

Θερινό σινεμά στήνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 προκειμένου να κάνουν πιο υποφερτές τις ζεστές αυγουστιάτικες νύχτες. «Στη βαρβαρότητα απαντάμε με πολιτισμό» αναφέρουν στην αφίσα που καλεί στην πρώτη από μια σειρά προβολών που έχουν προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα. Η «CASABLANCA» θα είναι η ταινία που θα προβληθεί πρώτη στις 8 Αυγούστου την Πέμπτη στις 9 το βράδυ, μπροστά στο κτίριο της ελεύθερης, αυτοδιαχειρίζόμενης Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ3, στην οδό Αγγελάκη 14. Την ταινία θα προλογίσει ο κριτικός κινηματογράφου (εργαζόμενος στην ΕΡΤ3), Αλέξης Δερμεντζόγλου.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ3 στέλνουν μήνυμα στην ελληνική κοινωνία, ότι αντέχουν. Ότι έχουν θέληση να νικήσουν στον αγώνα τους που ξεκίνησαν στις 11 Ιουνίου 2013, όταν η κυβέρνηση έριξε ¨μαύρο» στην ΕΡΤ και στο δικαίωμα των πολιτών για ΔΗΜΟΣΙΑ ενημέρωση από ένα πραγματικά ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΟ. Από την ΕΡΤ.

Το κάλεσμα για παρακολούθηση της ταινίας είναι ΑΝΟΙΧΤΟ προς όλους.

Διαδώστε/Αναρτήστε/Προωθήστε παντού την παραπάνω ανακοίνωση για τη δημόσια προβολή της Πέμπτης  8/8 στις 9 το βράδυ στην Αγγελάκη 14. Η αντοχή στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ εξαρτάται και από τη δική μας συμπαράσταση. Και μας αφορά όλους.


 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54