Ο οχετός του Όψιμου Φεμινισμού από την “δημοσιογράφο” της ΕΡΤ3

Ο οχετός του Όψιμου Φεμινισμού

Από τη “δημοσιογράφο” της ΕΡΤ3



Απαράδεκτα επιθετική και απαξιωτική η συμπεριφορά της  “δημοσιογράφου” της ΕΡΤ3 στο πρόσωπο του καλεσμένου Γιάνη Βαρουφάκη.
Ειρωνία, υποβιβασμός και στραγγαλισμός είναι η δημοσιογραφική τακτική της “δημοσιογράφου” της ΕΡΤ3 στους καλεσμένους που εναντιώνονται στην Τροικα εσωτερικού και εξωτερικού;

Αφού είναι η εποχή των εξομολογήσεων ας εξομολογηθούμε ότι ως γυναίκες αισθανθήκαμε βία από μια γυναίκα “δημοσιογράφο” της Δημόσιας Τηλεόρασης για την οποία Δημόσια Τηλεόραση αγωνιστήκαμε.

Αλλά εμείς το εξομολογούμαστε δημοσίως, αισθανθήκαμε βία ως γυναίκες για τη συμπεριφορά μιας γυναίκας και μάλιστα αισθανθήκαμε και ντροπή για δύο λόγους:

α) Γιατί δεν τήρησε τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας απέναντι στον καλεσμένο της, ούτε έθεσε ερωτήματα που να ανταποκρίνονται στη θεματική της συνέντευξης, που ήταν η παρουσίαση του Κινήματος Diem25 στη Θεσσαλονίκη και
β) Γιατί την αντιδεοντολογική της συμπεριφορά την έντυσε με τον μανδύα μιας όψιμης φεμινιστικής ιδιότητας και μάλιστα εμπλέκοντας  σε δεύτερο χρόνο, τον φασισμό ως έμμεση κατηγορία ενάντια στον καλεσμένο της Γιάνη Βαρουφάκη, τον οποίο σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής τον είχε απαξιώσει ποικιλοτρόπως.

Μήπως τελικά ο χειρότερος σεξισμός μπορεί να προέλθει από μια γυναίκα;

Μήπως τελικά ο φασισμός μπορεί να εργαλειοποιηθεί παραγωγικά από μια γυναίκα για ίδιον όφελος;

Μόνο που σας βλέπουμε και σας ακούμε!

Μόνο που αγωνιστήκαμε για τη Δημόσια Τηλεόραση και αλήθεια δεν σας είδαμε πουθενά μαζί μας στον αγώνα κυρία "δημοσιογράφε" της ΕΡΤ3!

Μόνο που αξιώνουμε να τηρείτε τη δημοσιογραφική δεοντολογία και κυρίως το ποιοτικό επίπεδο της Δημόσιας Τηλεόρασης!

Μόνο που θα μας βρείτε αντίθετες όταν ζητάτε καταφύγιο σε μέρος του μιντιακού κατεστημένου για να διαιωνίσετε την αντιδεοντολογική σας συμπεριφορά και να διαχειριστείτε τόσο επικίνδυνα τις έννοιες φασισμός και σεξισμός, κυρία "δημοσιογράφε" της ΕΡΤ3. 

Δεν θα συνεναίσουμε να αξιοποιείτε τον φασισμό  και τον σεξισμό για να εξισώσετε τον Γιάνη Βαρουφάκη με τους εκφραστές του φασιμού, του νεοναζισμού και του σεξισμού.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης, αδιαμφισβήτητα δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με αυτές τις απίστευτες κατηγορίες σας.

Επιπλέον δεν σας επιτρέπουμε να προβαίνετε σε τέτοιες επικίνδυνες παρερμηνείες  απο το βήμα ή το χρίσμα της υπαλλήλου της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Θα μας βρείτε απέναντί σας σε κάθε παρόμοιο τραγικό σας ατόπημα!



Εκ μέρους μερίδας γυναικών που αγωνιστήκαμε για το άνοιγμα της ΕΡΤ









Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09/05/2017 - 19:41