Συνεχίζονται στο Faust τα ξεχωριστά live concerts!

Μια συναρπαστική μουσική σεζόν ξεκινάει στο Faust!

Αγαπημένοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα, djs, performers και πολλά υποσχόμενα ονόματα της ποπ, ροκ και έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής δίνουν τον δικό τους ρυθμό στην καρδιά της Αθήνας!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα με  live του Οκτωβρίου

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/10: ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ

Drum up the Volume at Faust!

 

Ο ταλαντούχος ντράμερ Άγγελος Πεντάρης εμφανίζεται σε μία ακόμα εκρηκτική συναυλία στη μουσική σκηνή του Faust το την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys και 2Pac συναντούν Taylor Swift, Dua Lipa και Lizzo σε ένα πρόγραμμα με διασκευές και remixes κορυφαίων επιτυχιών των τελευταίων δεκαετιών, από τα ξέφρενα 90s μέχρι σήμερα.

Τη συναυλία, την οποία μαζί με τον Άγγελο Πεντάρη επιμελείται ο DJ Δημήτρης Θεολόγος, θα εμπλουτίσουν οι επιλογές του κοινού, διαμορφώνοντας μοναδικά την ενέργεια και διάθεση της βραδιάς.

 

Έναρξη: 21.30
Είσοδος: 8 €

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/10: ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ & MAMA SINGS FIRE

 

Η απόλυτη show woman Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η μπάντα της Mama Sings Fire μετά τα συνεχόμενα περσινά sold out, ανεβαίνουν και φέτος στη σκηνή του Faustn για ένα εκρηκτικό live!

Tα live των Mama Sings Fire είναι συναυλιακά πάρτι με playlist Rock n’ roll σε όλες του τις εκφάνσεις, 80’s τρέλα, 90’s αισθητική και Metal στιγμές για να για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Οι Mama Sings Fire είναι οι: Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο τραγούδι, Σπύρος Γεωργαντάς ή αλλιώς Spy Das στην κιθάρα, Θοδωρής Σταυριανός στο μπάσο και Τόλης Τολέας στα ντραμς.

 

Έναρξη: 21.30
Είσοδος: 10 €

 
Facebook icon
Instagram icon
Website icon