ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;

Με αφορμή το Άρθρο μιάς Γενναίας Δικαστού που σέβεται την Ιδιότητά της, σαν Δικαστού, κας Αργυρώς Τέγουτζικ θα ήθελα να προσθέσω κι εγώ τις δικές μου σκέψεις και να απευθύνω ερωτήσεις προς τους Δικαστές και Εισαγγελείς για τη σχέση που έχουν με την Δικαιοσύνη, αν δηλαδή εφαρμόζοντας το Δίκαιο νοιώθουν ότι εκφράζουν Δικαιοσύνη, γιατί δεν ταυτίζονται πάντα αυτές οι έννοιες.
Δίκαιο λοιπόν κατά ον επιστημονικό ορισμό είναι το σύνολο των Κανόνων Δικαίου που ορίζουν την λειτουργία ενός Κράτους και που βέβαια ορίζονται από τον ασκούντα την Εξουσία ενώ Δικαιοσύνη είναι το εάν και κατά πόσον αυτοί οι Κανόνες Δικαίου υπηρετούν και σε ποιο βαθμό τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Άλλωστε και όλα τα Ολιγαρχικά και Δικτατορικά Καθεστώτα πάντα είχαν «Δίκαιο». Ποτέ όμως Δικαιοσύνη, όπως π.χ. Μεταξάς, Χίτλερ, Πινοσέτ, Βιντέλακ.λ.π. Μάλιστα δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι ο Χίτλερ το 1936 στην Μπούντεσταγκ  είχε δηλώσει ότι «είναι γελοίο να πιστεύουμε ότι σε μια κατακερματισμένη Ευρώπη είναι δυνατόν να λειτουργούν διαφορετικά Δίκαια» δείχνοντας τους στόχους που είχε για την Ευρώπη, τουλάχιστον….

Σήμερα, μετά από 80 χρόνια μιάς πολύπαθης αλλά και σε κάποιες μικρές περιόδους Ανθρώπινης Ζωής φθάσαμε στο σημείο «ΜΗΔΕΝ» και πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε την αντίληψή μας για το τι ακριβώς εννοούμε λέγοντας Ζωή και τον τρόπο με τον οποίο αυτή θα οργανωθεί.

Θα αναφερθώ για να το αιτιολογήσω σε κάποια γεγονότα ξεκινώντας από τα τελευταία Δέκα χρόνια  και που κάποτε, και όχι στο μακρινό παρελθόν θα τα θεωρούσαμε σαν μια «φαντασία». Έτσι λοιπόν τον Μάη 2010 πραγματοποιήθηκε από την Νομοθετική Εξουσία ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ με την υπογραφή της Σύμβασης Δανειακής….Διευκόλυνσης, όπου στο  Άρθρο 14παρ.5  «εκχωρήθηκε κάθε ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας υπαρχούσης η που θα αποκτηθεί στο Μέλλον» σε Ξένες Δυνάμεις. Το αποτέλεσμα του   ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ (1) ήταν η βίαιη μεταβολή του Πολιτεύματος από Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΥΣΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ… ΣΩΣΤΑ;;; Συνεχίζοντας την πορεία που χάραξε η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ άρχισε με την υπογραφή των Μνημονίων που ακολούθησαν  και η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.3081/1953ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΟΥ Ο.Η.Ε/1949!  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;; ΠΑΛΙ ΑΠΟΥΣΑ!!! Ο λαός έτρωγε από τα σκουπίδια, αυτοκτονούσε από τις άθλιες συνθήκες Ζωής αλλά η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΟΥΣΑ….Υπογράφονταν Μνημόνια το ένα μετά το άλλο που ακόμα και αυτά μέσα στη Ζωή του παραλόγου που εξελισσόταν  ήταν μια ΑΠΑΤΗ, γιατί ποτέ δεν επανήρχοντο στη «Βουλή», έστω σε αυτή τη «Βουλή» για ΚΥΡΩΣΗ….Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;; ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΥΣΑ! Φθάσαμε το 2015 να αναβαθμιστούμε από ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ και DEFACTOΚΑΤΟΧΗ στο ύψιστο σκαλοπάτι της Δουλείας  που ήτανκαι η DEJOUREKATOXHμε τον Ν.4336/14-8-2015 ΦΕΚ 94Α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ-ΣΕΛ,1014)!!! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;; ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟΥΣΑ…

Τώρα πιά το δράμα άρχισε να γίνεται ανυπόφορο, να έχει εκτροχιαστεί πλήρως και  συνέχεια να διευρύνεται. Με αφορμή μια «Πανδημία» ενός ΙΟΥ,(2) ενός ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ που τα θανατηφόρα αποτελέσματά του είναι χαμηλότερα ακόμα και από της ετήσιας Εποχικής Γρίπης, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα Στατιστικά στοιχεία, αλλά και τις δηλώσεις Κορυφαίων Γιατρών του Κόσμου (ΜΠΑΧΝΤΙ, ΒΟΝΤΑΓΚ, κ.λ.π.), μας έχουν φυλακίσει, για να μας σώσουν,  και μάλιστα επαόριστον, παρά τα οριζόμενα ακόμα και στο Ποινικό Δίκαιο που ορίζει ότι η Ποινή πρέπει να είναι ορισμένη, με απειλές/ επιβολή προστίμων, με αλλαγή της φυσιογνωμίας του Ανθρώπου που πρέπει να φοράει Μάσκα, όπως τα άγρια Ζώα το Φίμωτρο, δημιουργώντας στον Οργανισμό του προβλήματα, με άδεια εξόδου για συγκεκριμένους λόγους από την Φυλακή του,με διάλυση πλήρη του Κοινωνικού Ιστού, με απαγόρευση  εκδήλωσης της Λατρευτικής τους Συνείδησης, με εξαθλίωση των Εργασιακών του σχέσεων και διάλυσης κυριολεκτικά της Οικονομίας, συνολικά, με την διαρκή και εντεινόμενη απειλή και εκβιασμό ότι θα είμαστε συνεχώς Φυλακισμένοι εάν δεν κάνουμε οικιοθελώς Εμβόλια για τον….ΙΟ κ.λ.π. αν και όλη αυτή η κατάσταση παραβιάζει με ιδιαίτερη θρασύτητα όχι μόνον την Εσωτερική Έννομη Συνταγματική Τάξη αλλά και ολόκληρο το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ που δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Πλήρης πιά και ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ και μάλιστα σε Συνθήκες…….ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ….Σκεφθείτε και να είμαστε υπό…ΚΑΤΟΧΉ. Ζούμε πλέον σε ατμοσφαιρικό κενό στο οποίο ακριβώς ΔΕΝ ζούμε αλλά απλώς..ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ σαν όντα αλλά όχι και σαν Άνθρωποι…. Και η Δικαιοσύνη;; Μα και βέβαια…..ΑΠΟΥΣΑ. ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΥΣΑ!!!

    Έχετε Κυρίες και Κύριοι Δικαστές και Εισαγγελείς σκεφτεί τι άραγε απομένει στο ΛΑΟ μετά από ΕΣΑΣ;;;

                                 
Η  ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΊΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΣΑΣΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑ ΠΡΑΞΕΩΣ Η ΔΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΣ!

ΑΥΤΑ!!!!

ΑΘΗΝΑ 12-1-2021

                                                                                         
Αντώνης Παπαντωνίου

                                                                                  
Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.)-Νομικός

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54