Η ΕΡΑ που ενώνει - debate από την ΕΡΑ Τρικάλων

 

Η Ελληνική Ραδιοφωνία κατάφερε να ενώσει το απόγευμα της Τρίτης 13/5 τους έξι υποψηφίους δημάρχους Τρικκαίων, οι οποίοι συμμετείχαν σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση ενόψει εκλογών.
Η εκδήλωση έγινε στο δημαρχείο των Τρικάλων και συμμετείχαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ. Καΐκης Γιώργος, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Λάππας Χρήστος, επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίκαλα – Συμπολιτεία, Μητσιούλης Γιώργος επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίκκης Πολιτεία», Παπαθανασίου Δημήτρης επικεφαλής του «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή», Παπαστεργίου Δημήτρης, επικεφαλής του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα» και Χατζηγάκης Δημήτρης επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλαγή Πορείας».
Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό «ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV», ο οποίος θα μεταδώσει την Τετάρτη 14/5 στις 9:30 το βράδυ ολόκληρη την εκδήλωση.
Ήταν η πρώτη φορά από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου που και οι έξι υποψήφιοι δήμαρχοι παραβρέθηκαν σε ένα κοινό debate, αυτό της ελεύθερης Ελληνικής Ραδιοφωνίας Θεσσαλίας.
Η συζήτηση που αναπτύχθηκε ήταν ενδιαφέρουσα, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τους συνδυασμούς και την πολιτική που θα ακολουθήσουν στο δήμο, στα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων καθώς και στα οικονομικά του δήμου Τρικκαίων, σε σχέση με τη γενικότερη πολιτική κατάσταση.
Η εκδήλωση μεταδόθηκε απευθείας ραδιοφωνικά από τις συχνότητες της ΕΡΑ Λάρισας, στους 98,3 fm, ενώ ήταν η πρώτη φορά στα Τρίκαλα που μία τέτοια εκδήλωση ήταν ανοιχτή με δυνατότητα στους απλούς πολίτες να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους στους υποψηφίους δημάρχους, λίγες ημέρες πριν την πρώτη Κυριακή της εκλογικής αναμέτρησης.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54