Ειδήσεις από την ΕΡΑ Φλώρινας

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Η «Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων» του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» στο πλαίσιο των εικαστικών παρουσιάσεων «Αύγουστος των Καλλιτεχνών» και συμμετέχοντας στις ετήσιες εκδηλώσεις πολιτισμού που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας καλεί τους Φλωρινιώτες Καλλιτέχνες να δηλώσουν τη συμμετοχή τους για την ομαδική έκθεση στην αίθουσα εκθέσεων της Πινακοθήκης.
Η θεματική των εικαστικών έργων είναι ελεύθερη.
Οι δηλώσεις συμμετοχής των καλλιτεχνών τους δεσμεύουν ότι κατά την συγκεκριμένη περίοδο των εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας θα εκθέσουν έργα τους αποκλειστικά στον χώρο της Πινακοθήκης του ΦΣΦΑ.
Τα έργα όσων λάβουν μέρος θα πρέπει να παραδοθούν στους επιμελητές της έκθεσης μέχρι την Πέμπτη 14 Αυγούστου.
Πληροφορίες: Ταμουτσέλης Νίκος, 6973218603
http://www.fsfa.gr/pfz




ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΕΝΕΦ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας εξασφαλίσαμε πρόγραμμα ανταλλαγής νέων για την Σλοβενία από 20/08 έως 28/08/2014. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν 4 νέες/οι ηλικίας 18 έως 30 ετών και αφορά την επικοινωνία, την ανταλλαγή ιδεών και την δημιουργία ενός σύγχρονου τρόπου προώθησης του βιογραφικού σημειώματος των νέων μέσω της τεχνολογίας και της εικόνας.
Το πρόγραμμα καλύπτει διαμονή, πλήρη διατροφή και ποσοστό των μετακινήσεων.
Αιτήσεις συμμετοχής με σύντομο βιογραφικό σημείωμα μπορούν να αποσταλούν έως και τις 29 Ιουλίου 2014 στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο blog του ΟΕΝΕΦwww.oenef.blogspot.gr




ΤΟ ΤΕΕΤ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ RIVERPARTY ΣΤΟ ΝΕΣΤΟΡΙΟ

Το 3ργαστήριο ζωγραφικής της ΣΚΤ Φλώρινας, σε συνεργασία με τον Δήμο Νεστορίου, συνδιοργανώνουν και φέτος, έκθεση από δημιουργίες φοιτητών του τμήματος εικαστικών & εφαρμοσμένων τεχνών της Φλώρινας στο κτήριο του κέντρου νεότητας Νεστορίου.
Οι δράσεις αυτές όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, στόχο έχουν την άμεση επαφή των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής με την εικαστική σκέψη.
Σκοπός της συνεργασίας του Δήμου Νεστορίου με τη Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας, είναι η δημιουργία σταθμών φιλοξενίας φοιτητών εικαστικών, σε Νεστόριο και Γράμμο, καθώς και η Δημιουργία πινακοθήκης Νεστοριτών καλλιτεχνών και η ανάδειξη της λαϊκής τέχνης και της παράδοσης της περιοχής, σε συνδυασμό με τις τοπικές «καλλιτεχνικές ανησυχίες»Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει έργα φοιτητών από όλα τα έτη φοίτησης και εργαστήρια της ΣΚΤ Φλώρινας, καθώς η Συνεργασία μεταξύ της Σχολής και του Δήμου Νεστορίου παίρνει σάρκα και οστά, μιας και φέτος συμμετέχουν και Νεστορίτες καλλιτέχνες, ακαδημαϊκού αλλά και ερασιτεχνικού επιπέδου με:Ζωγραφική, Γλυπτά μικρών διαστάσεων, Φωτογραφία, Αγιογραφία, Ψηφιδωτό, Κόσμημα, Χαρακτική και VideoArt.

Σας περιμένουμε στο Νεστόριο, στο κτήριο του κέντρου νεότητας (πρώην οικοτροφείο), από την Πέμπτη 31 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 3 Αυγούστου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το απόγευμα.



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 6Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το 6ο Φεστιβάλ Μουσικής Φλώρινας θα διεξαχθεί το τριήμερο (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) 22, 23, 24 Αυγούστου 2014και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Φλώρινας «Ερωδιός» ως «διοργανωτής», δίνει «βήμα» στο stage για όσους φίλους της μουσικής (νέους και παλιότερους) θέλουν να πάρουν μέρος, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα τους στο κοινό της Φλώρινας, προσκαλώντας τους να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 3 Αυγούστου 2014, ώστε να βγει το οριστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Φέτος δεν θα υπάρχουν οι θεματικές βραδιές (έντεχνο, ροκ, λαϊκό) και το πρόγραμμα θα καταρτιστεί με βάση τις συμμετοχές και το ύφος τους. Πληροφορίες για τη μορφή του Φεστιβάλ και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει σε όλους τους μουσικόφιλους της Φλώρινας, θα ανακοινώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με δελτία τύπου αλλά και στον επίσημο διαδικτυακό χώρο του Συλλόγου:http://erodiosflorinas.blogspot.gr/




ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

Καλούνται ότι οι επιτυχόντες των εξετάσεων Νοεμβρίου 2013 του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, που είχαν υποβάλει αίτηση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, να προσέρχονται στα γραφεία της Διεύθυνσης (Διοικητήριο) για να παραλάβουν το Πιστοποιητικό Επιτυχίας τους κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Τα Πιστοποιητικά μπορούν να παραλάβουν οι ίδιοι οι επιτυχόντες με την ταυτότητα τους ή το δελτίο εξεταζομένου ή οι κηδεμόνες τους ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.




Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54