Ειδήσεις από την ΕΡΑ Ορεστιάδας

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  26-08-2014

Αποχαιρετιστήριος απολογισμός από την απερχόμενη αντιπεριφερειάρχη Έβρου

Τον απολογισμό του έργου της περιφερειακής ενότητας Έβρου στο διάστημα που η ίδια διετέλεσε αντιπεριφερειάρχης του νομού, θα παρουσιάσει σήμερα η απερχόμενη αντιπεριφρειάρχης Έβρου, Γεωργία Νικολάου. Η αποχαιρετιστήρια παρουσίαση του απολογισμού θα γίνει στο χώρο του νομαρχείου στις 8 το βράδυ.

Επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΑ στην Αλεξανδρούπολη

Σε σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες του Έβρου θα συμμετέχει την Παρασκευή 28 Αυγούστου το πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Βασίλης Έξαρχος. Η σύσκεψη θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη.

Ελέγχεται από το ΣΔΟΕ πρώην αστυνομικός διευθυντής στην Αλεξανδρούπολη

Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που έφτασε στην Αλεξανδρούπολη από την Αθήνα, ερευνά την υπόθεση με τον υψηλόβαθμο αστυνομικό που φέρεται να δήλωνε λιγότερα κυβικά για το αυτοκίνητό του, προκειμένου να αποφύγει υψηλότερη φορολόγηση. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο «Έθνος», ο πρώην αστυνομικός διευθυντής, χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα, δήλωνε το 2.000 κυβικών όχημά του ως 1.800 κυβικών εδώ και τρία χρόνια. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ήδη από την περασμένη εβδομάδα.

Ορεστιάδα: «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα» στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Το έργο «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα» των Μπόργκενσον, Λόγκ και Σίγκερ θα παρουσιάσει απόψε στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Νέας Ορεστιάδας, στις 9 το βράδυ, το θεατρικό εργαστήρι «Έκφραση» Ιωαννίνων, που συμμετέχει στο 15ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας. Πρόκειται για τη δεύτερη διαγωνιζόμενη ομάδα που ανεβαίνει στη σκηνή του Φεστιβάλ, ενώ αύριο την ίδια ώρα θα εμφανιστεί η ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Απόλλων» Περιγιαλίου δήμου Κορινθίων, που θα παρουσιάσει στο κοινό και στην κριτική επιτροπή την «Κομέντια» του Γιώργου Σκούρτη. Το Φεστιβάλ συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή 31 Αυγούστου.   

Αλεξανδρούπολη: Εκδηλώσεις για τον Άγιο Φανούριο στην πλατεία Δικέλων

Στην πλατεία των Δικέλων με τις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Φανούριο μεταφέρονται απόψε τα «κύματα πολιτισμού» που διοργανώνει μέχρι το τέλος του μήνα ο δήμος Αλεξανδρούπολης. Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων συνεχίζεται αύριο με συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στο Κηποθέατρο του Πάρκου Εγνατία, στις 9 το βράδυ. Η είσοδος στη συναυλία θα είναι με εισιτήριο.

Ορεστιάδα: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον «Νηρέα»

Ξεκίνησαν από εχθές οι εγγραφές στον κολυμβητικό σύλλογο Ορεστιάδας «Νηρέας», εν όψει της έναρξης λειτουργίας του κολυμβητηρίου για τη νέα σαιζόν, από την 1η Σεπτεμβρίου. Εννέα τμήματα θα λειτουργήσει φέτος ο σύλλογος, για παιδιά από τριών ετών, για ενήλικες, για άτομα με αναπηρίες, αποκατάστασης τραυματισμών και aqua aerobic. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ στο χώρο του δημοτικού κολυμβητηρίου.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26/08/2014 - 12:26