Ειδήσεις από την ΕΡΑ Βόλου

ΒΟΛΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 2-9-2014


Αγροτικό παρέσυρε δύο νεαρούς

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11.30 χθες το βράδυ, στην οδό Αναλήψεως, λίγο πριν τη γέφυρα Ροστώβ.

Δύο, ίσως και τρεις κατά άλλες πληροφορίες, νεαρής ηλικίας άτομα έζησαν τον τρόμο, όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είδαν να κινείται κατά πάνω τους αγροτικό όχημα. Οι δύο νεαροί ήταν επιβάτες δικύκλου και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το αγροτικό όχημα τους παρέσυρε. Δεν ήταν χθες το βράδυ γνωστό αν το δίκυκλο ήταν σε κίνηση ή όχι. Ισως ένα τρίτο άτομο να τραυματίστηκε, το οποίο συνομιλούσε εκείνη τη στιγμή με τους επιβάτες του δικύκλου, αλλά αυτό παρέμενε αδιευκρίνιστο.

Τους τραυματίες μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με μάρτυρες στη σύγκρουση ενεπλάκη και άλλο ΙΧ αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου έσπευσε να εγκαταλείψει το σημείο του συμβάντος. Ευτυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή των νεαρών δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Χώρους στάθμευσης προτείνει ο Δήμος για δύο κεντρικά ακίνητα του Νοσοκομείου

Συνάντηση του δημάρχου με τη Ζέττα Μακρή και τη Διοίκηση του Ιδρύματος

Τη μετατροπή σε χώρους στάθμευσης του εγκαταλειμμένου κτιρίου επί των οδών Κ. Καρτάλη – Ιάσονος και του ακινήτου επί των οδών Ογλ – 28ης Οκτωβρίου, που ανήκουν στο Νοσοκομείο Βόλου, πρότεινε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, στη σημερινή συνάντηση που είχε με τη βουλευτή της Ν.Δ. Ζέττα Μακρή και τη Διοίκηση του «Αχιλλοπούλειου». Την πρόταση φαίνεται να βλέπει θετικά η Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος με τον διοικητή Κώστα Καραμπάτσα να δηλώνει ότι αύριο Τρίτη θα φέρει το θέμα στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου.

Το μήνυμα της συνάντησης, στην οποία παραβρέθηκαν ο δήμαρχος, η βουλευτής, ο διοικητής και ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Χαράλαμπος Μπαλής και ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Γρηγόρης Κουμπαρέλος, είναι αισθητική αναβάθμιση της πόλης και επιπλέον έσοδα για το Νοσοκομείο Βόλου. Το ακίνητο επί της Ογλ – Αλεξάνδρας είναι 900 τ.μ. και το δεύτερο Κ. Καρτάλη – Ιάσονος πάνω από 1.000 τ.μ., ενώ θα μείνουν ελεύθεροι και κάποιοι χώροι, ενώ, σε πρώτη φάση, θα γίνουν υπαίθριοι χώροι στάθμευσης.

Η βουλευτής Μαγνησίας και πρώην υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή, δήλωσε ότι σήμερα έγινε η πρώτη συνάντηση με τον δήμαρχο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, καθώς σε προηγούμενες συναντήσεις που έγιναν τόνισε ότι και οι δύο θεωρούν επιβεβλημένη τη συνεργασία τους για το καλό του τόπου.

Όπως ανέφερε, κύριο θέμα συζήτησης ήταν η αξιοποίηση των ακινήτων του Νοσοκομείου. «Από την πρώτη στιγμή που είχα αναλάβει τα καθήκοντά μου ως υφυπουργός Υγείας, είχα ζητήσει και είχα πάρει μια κατάσταση που ήταν εντυπωσιακή, των ακινήτων που έχει το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου και που ήταν απολύτως αναξιοποίητα.

Οι οικονομικές ανάγκες είναι δεδομένες. Ο σφιχτός προϋπολογισμός επίσης είναι γνωστός. Ο κ. Καραμπάτσας και ο δήμαρχος θέλουν οπουδήποτε απαιτείται κοινή συνεργασία να υπάρχει αξιοποίηση, ώστε οι πόροι του Νοσοκομείου να είναι περισσότεροι και, κατά συνέπεια, τα οφέλη όσων νοσηλεύονται ακόμη μεγαλύτερα», ανέφερε η βουλευτής.

Για τα άλλα θέματα η Ζέττα Μακρή τόνισε ότι για τα άλλα θέματα, που συνεργάζεται με τον δήμαρχο, η επικαιροποίηση των μεταξύ τους συνομιλιών γίνεται ακόμη και τηλεφωνικά, ενώ επανέλαβε αυτό που έλεγε και προεκλογικά, ότι «στο πρόσωπό μου ο Δήμος θα βρει συμπαραστάτη σε οτιδήποτε κρίνει σκόπιμο και πρέπει να βοηθήσω για το καλό του Δήμου μας».

Αξιοποίηση δύο ακινήτων

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος τόνισε ότι η κα Μακρή δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Δήμου Βόλου, με γνώμονα το καλό της πόλης.

Όπως ανέφερε, στο το θέμα της περιουσίας του Νοσοκομείου, ήδη έχει γίνει μια πρώτη συνάντηση με τον διοικητική του νοσηλευτικού ιδρύματος και επισημάνθηκαν οι στόχοι, ενώ βρέθηκαν δύο ακίνητα που χρίζουν άμεσης αξιοποίησης, για το καλό του Νοσοκομείου και των δημοτών.

«Το ένα ακίνητο είναι το παλιό κτίριο επί των οδών Ιάσονος – Κ. Καρτάλη, το οποίο ζητάμε να αξιοποιηθεί άμεσα ως χώρος στάθμευσης, για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες και το δεύτερο, απέναντι από την το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, που είναι ερημωμένο οικόπεδο, για χώρο στάθμευσης που θα δώσει μια ανάσα στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Βόλος.

Ξεκινάμε μ’ αυτά και βλέπουμε. Καθημερινά θα δίνουμε λύσεις με γνώμονα το καλό των δημοτών και της πόλης», επισήμανε ο δήμαρχος.

«Έσοδα με αξιοποίηση των ακινήτων»

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Κώστας Καραμπάτσας δήλωσε ότι μια πρώτη σκέψη για τα δύο ακίνητα είναι να κατεδαφιστούν με έξοδα του Δήμου και το Νοσοκομείο να δεσμευτεί ότι θα προκηρύξει αυτές τις εκτάσεις για πάρκινγκ για να λυθεί κι ένα μέρος του κυκλοφοριακού μέσα στην πόλη του Βόλου. «Όταν καθαριστούν αυτά, εμείς θα προχωρήσουμε σε πρόσκληση ενδιαφέροντος για τα νοικιάσουμε ως υπαίθρια πάρκινγκ, για να γίνει ένα πρώτο βήμα με διπλή σημασία: το πρώτο είναι η αισθητική της πόλης και το δεύτερο η χρησιμότητα στους δημότες», τόνισε.

Ο κ. Καραμπάτσας έκανε λόγο για πολλά απλά οφέλη της κίνησης αυτής, που αποδεικνύει ότι η Διοίκηση δεν βλέπει «κοντόφθαλμα» το ζήτημα της ακίνητης περιουσίας. Όπως ανέφερε, την Την ίδια αντίληψη είχαμε με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή όταν δώσαμε το ακίνητο στην Κασσαβέτη για να γίνει Στέκι Παιδιού. Την ίδια αντίληψη έχουμε και με το πάρκινγκ τώρα, να είμαστε χρήσιμοι, όχι μόνο να νοσηλεύουμε αλλά και να συμμετέχουμε στον κοινωνικό βίο της πόλης, τόνισε προσθέτοντας ότι ως πρώτη σκέψη είναι καλή γιατί θα βοηθηθούν και τα έσοδα του Νοσοκομείου.

Αναφορικά με τις οφειλές του Νοσοκομείου προς τη ΔΕΥΑΜΒ, ο διοικητής τόνισε ότι ο διακανονισμός ακολουθείται κανονικά, ενώ πρόσθεσε ότι το Νοσοκομείο διαθέτει 69 ακίνητα, πολλά από τα οποία είναι αναξιοποίητα και στόχος είναι να αξιοποιηθούν. «Ψάχνουμε για έσοδα, αλλά παίρνουμε και την κοινωνική διάσταση, βοηθώντας και την πόλη», δήλωσε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου θα αποφασίσει για τα δύο ακίνητα, ενώ ο Δήμος θα αποδώσει τις δύο εκτάσεις στα τέλη Οκτωβρίου, καθώς απαιτείται έκδοση άδειας και θα ακολουθήσει η κατεδάφιση των ακινήτων. Από εκεί και πέρα θα κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες εκμίσθωσης.

«Ο Δήμος θα λειτουργήσει ως επιχείρηση»

Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που ο Αχιλλέας Μπέος ανέλαβε τα καθήκοντά του και σε ερώτηση αν είναι δύσκολη μέρα απάντησε, ότι δεν είναι καθόλου για τον ίδιο.

«Για μένα είναι πολύ εύκολα τα πράγματα, γιατί εγώ τον Δήμο τον βλέπω ως επιχείρηση και έτσι θα λειτουργήσουμε. Σιγά – σιγά θα βάλουμε τέτοιες βάσεις, που θα είναι πρότυπο και για τους άλλους Δήμους», ήταν η δήλωση του δημάρχου.

Στο Ιδρυμα Δεληγεώργη ο Αχιλλέας Μπέος

Θα επανέλθουν οι σχέσεις συνεργασίας και προσφοράς μεταξύ ιδρύματος και Δήμου Βόλου, διαβεβαίωσε το Δήμαρχο, ο πρόεδρος του ιδρύματος.

Μια νέα εποχή στις σχέσεις του Δήμου Βόλου με το ΙδρυμαΔεληγιώργη εγκαινιάζεται μετά τη συνάντηση του νέου Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Ιδρύματος, κ. Νικ. Δεληγιώργη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ιδρύματος, Ηλίου Μέλαθρον και σε αυτή παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, Γιώργος Μουλάς και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Αναστάσιος Μπατζιάκας.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τρόποι με τους οποίους θα υπάρξει σημαντική ενίσχυση της πολύπλευρης κοινωνικής δραστηριότητας του Δήμου, καθώς επιβεβαιώθηκε η διάθεση συνεργασίας και των δύο πλευρών και σύντομα πρόκειται να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Δεληγεώργη, η επίσκεψη του νέου Δημάρχου στο Ιδρυμα, ήταν καθαρά εθιμοτυπική και συμβολίζει την αναγνώριση της προσφοράς του ιδρύματος στην πόλη. Ο κ. Δεληγεώργης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Αχιλλέα Μπέο για την επαναφορά των σχέσεων μεταξύ Δήμου και Ιδρύματος, που είχαν διακοπεί επί Δημαρχείας Πάνου Σκοτινιώτη. Διαβεβαίωσε το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του ότι οι σχέσεις συνεργασίας και προσφοράς προς το Δήμο Βόλου θα επανέλθουν.

Διανέμει ροδάκινα η Ένωση Πολυτέκνων

Η πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Μαγνησίας ανακοίνωσαν ότι την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 από τις 9.00 ως 12.00 το μεσημέρι στο γήπεδο του Μαγνησιακού θα μοιραστεί η πρώτη παρτίδα του ευπαθούς προϊόντος των ροδάκινων. Απαραίτητη προϋπόθεση οι θεωρημένες κάρτες πολυτέκνων για το έτος 2014.

Δωρεάν εξετάσεις σε ανασφάλιστους

Κινητή μονάδα με εθελοντές γιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, αναμένεται να έρθει στο Βόλο. Στόχος να εξεταστούν δωρεάν οι ανασφάλιστοι πολίτες του Βόλου.

Για την πρωτοβουλία, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γιώργος Πατούλης, αναμένεται να παραχωρήσουν αύριο, στις 2 το μεσημέρι, συνέντευξη τύπου, στο Δημαρχείο της πόλης.

Θερμός Σεπτέμβριος για τους καθηγητές

Η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Μαγνησίας, όπως και όλες οι κατά τόπους ΕΛΜΕ βρίσκονται στη διαδικασία συγκέντρωσης στοιχείων για τα κενά εκπαιδευτικών που θα παρουσιαστούν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς σε Γυμνάσια και Λύκεια.

Οι κατά τόπους ΕΛΜΕ έχουν λάβει κάλεσμα από την Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης να μαζέψουν τα κενά σε κάθε Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να καταδειχθεί το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης των εκπαιδευτικών, αποτέλεσμα των ελάχιστων διορισμών και των χιλιάδων συνταξιοδοτήσεων.

Η ΟΛΜΕ ζητά από τις τοπικές ενώσεις των καθηγητών σε συνεργασία με τους αιρετούς στα υπηρεσιακά συμβούλια να συγκεντρώσουν τα κενά μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου για τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη αιρετών και μελών ΔΣ ΕΛΜΕ στη Θεσσαλονίκη και μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Παράλληλα η ΟΛΜΕ έχει αποφασίσει μια σειρά από δράσεις ανάμεσα στις οποίες είναι η συμμετοχή στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 18.30 στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Στις 10 Σεπτεμβρίου, μια μέρα πριν την έναρξη των σχολείων, θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στις Διευθύνσεις Δ.Ε. για τα κενά, τη δημιουργία τμημάτων με βάση τις αποφάσεις της ΟΛΜΕ, τις μετακινήσεις των μαθητών, κ.λπ. Η Ομοσπονδία καλεί τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ να οργανώσουν τις κινητοποιήσεις αυτές σε συνεργασία και με άλλους φορείς της εκπαίδευσης (γονείς, κ.λ.π).

Επίσης η ΟΛΜΕ θα ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας και θα επιδιώξει συναντήσεις με όλα τα κόμματα. Παράλληλα στις 2 Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει με βασικό θέμα την αξιολόγηση και τις δράσεις της Ομοσπονδίας ενάντια στην υλοποίησή της, ενώ θα υπάρξει και συνεννόηση με την Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας για να γίνουν παρεμβάσεις στο θέμα των μετεξεταστέων στην Α Λυκείου.

Οι ΕΛΜΕ θα συνεδριάσουν στις 22 και 26 Σεπτεμβρίου, ενώ η Γενική Συνέλευση των ΕΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27/9 στην Αθήνα.

«Παιχνίδια» στις πλάτες των γονιών από άγνωστους με «φόντο» τους παιδικούς σταθμούς

Στο πόδι οι γονείς των παιδιών που περιμένουν τα οριστικά αποτελέσματα από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Μία κακόγουστη φάρσα αγνώστων που έσπευσαν να «παίξουν» με την αγωνία των γονιών έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο και παράλληλα προβληματισμό για το που μπορεί να φτάσει η ασυνειδησία ορισμένων. Ολα αυτά ενώ σήμερα οι γονείς θα μπορούν να δουν την τελική τοποθέτηση των παιδιών για το πρόγραμμα παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2014 2015.

Συγκεκριμένα σε αρκετούς από τους ενδιαφερόμενους γονείς στα κινητά τους έφτασαν sms με τα οποία δήθεν η Ε.Ε.Τ.Α.Α τους ενημέρωνε ότι η αίτησή τους για τη φιλοξενία των παιδιών τους από Δημοτικούς ή συνεργαζόμενους με το Πρόγραμμα Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, απορρίφθηκε.

Την ίδια ώρα όμως οι περισσότεροι από εκείνους που έλαβαν τα sms είχαν ήδη ενημερωθεί είτε μέσω του Τύπου είτε ηλεκτρονικά ότι η αίτησή τους έχει κριθεί στην προσωρινή αξιολόγηση «θετικά» με την έννοια ότι έχουν τα απαιτούμενα μόρια και πληρούν τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Οι καταγγελίες των γονέων έφτασαν μέχρι την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης που αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση στην οποία σαφώς αναφέρεται, πως η οποιαδήποτε αποστολή μηνυμάτων SMS σε κινητά τηλέφωνα ή e-mails στους γονείς, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα είναι κακόβουλη και δεν προέρχεται απ’ αυτήν.

«Ο μοναδικός, επίσημος και έγκυρος τρόπος ενημέρωσης των υποψηφίων, για τη συμμετοχή τους ή μη στο Πρόγραμμα, είναι η ανάρτηση των οριστικών πινάκων στο site της Ε.Ε.Τ.Α.Α.» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση της Εταιρείας.

Στη Μαγνησία θα ενταχθούν 2.364 παιδιά στο πρόγραμμα. Ηδη από την προσωρινή αξιολόγηση έχουν κριθεί, 2.077 παιδιά στο Δήμο Βόλου, 105 στον Αλμυρό, 62 στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, 55 στο Δήμο Αλοννήσου, 29 στο Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου, 24 στο Δήμο Νοτίου Πηλίου και 12 στο Δήμο Σκοπέλου. Σήμερα θα οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα έτσι ώστε να ξεκινήσει τις επόμενες μέρες η φοίτηση των παιδιών.

Οπως έχει γίνει γνωστό θα καλυφθούν όλες οι προσφερόμενες θέσεις από τους δημοτικούς, ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς μέσω του ΕΣΠΑ και του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ. Δηλαδή περίπου 89.000 θα είναι οι δικαιούχες μητέρες όπως έχει ανακοινώσει το υπουργείο Εσωτερικών.

Ο πολιτισμός της θάλασσας

Θεματικός κύκλος εκδηλώσεων από τον φορέα «Μαγνήτων Κιβωτός» για την καινούργια χρονιά

Ο φορέας πολιτισμού «Μαγνήτων Κιβωτός, για την διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, απευθύνει κάλεσμα σε φορείς, συλλόγους, οργανισμούς και πολίτες για την κατάθεση προτάσεων, ιδεών για εκδηλώσεις και δράσεις για το θεματικό έτος 2015 με κεντρικό θέμα: «Μάγνητες και ο πολιτισμός της θάλασσας».

Όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι του παραπάνω φορέα «τις περισσότερες φορές πολιτιστικοί φορείς διοργανώνουν εκδηλώσεις και δράσεις στο χώρο του πολιτισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ορισμένες φορές επιτυχημένα άλλοτε όχι.
Το κόστος αυτών των εκδηλώσεων και δράσεων πολλές φορές είναι δυσανάλογο της ποιότητας και της διαχρονικότητας των δράσεων που οργανώνονται. Αρκετές φορές μετά το πέρας των εκδηλώσεων και δράσεων δεν υπάρχει κάποιο παραδοτέο υλικό ή κάποιου είδους καταγραφή που θα μπορεί να αξιοποιηθεί ή και να επεκταθεί.

Σε άλλες πάλι περιπτώσεις, πολιτιστικοί φορείς σε κοντινό χρονικό διάστημα διοργανώνουν παρόμοιες εκδηλώσεις και δράσεις με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συγχύσεις και στιγμιότυπα για το ίδιο θέμα. Ο κατακερματισμός αυτών των δράσεων οδηγεί σε υπερβολές, αθέμιτο ανταγωνισμό, κατασπατάληση πόρων και ανθρώπινου δυναμικού , που τις περισσότερες φορές δεν συμβάλει στη γενικότερη ανάπτυξη μιας περιοχής ή μιας ευρύτερης διοικητικής ενότητας».

Ο νεοσύστατος φορέας πολιτισμού «Μαγνήτων Κιβωτός» φιλοδοξεί να ξεπεράσει τους παραπάνω σκοπέλους και δυσκολίες προτείνοντας μια εναλλακτική πρόταση για την οργάνωση και διαχείριση των δράσεων του.

Για τους λόγους αυτούς, καθιερώνει το «Θεματικό έτος». Το κάθε έτος, αρχής γενομένης από το 2015, θα είναι αφιερωμένο σε μια θεματική ενότητα και όλες οι δράσεις του θα έχουν το αυτό θέμα, το οποίο θα προσπαθεί να αναδείξει απ’ όλες τις πλευρές του.

Το θεματικό έτος 2015 θα έχει ως κεντρικό του θέμα τον πολιτισμό της θάλασσας των Μάγνητων και οι σχετικές δράσεις και εκδηλώσεις θα υποστηρίζουν αυτόν τον άξονα. Ο φορέας «Μαγνήτων Κιβωτός», θέλοντας να τιμήσει και να τονίσει το στοιχείο της θάλασσας στην περιοχή μας, θα εξετάσει το θέμα από πολλά πρίσματα και οπτικές (πολιτισμός, οικονομία, κοινωνία, μουσική, χορός, έθιμα, επαγγέλματα, τέχνη, κ.ά.).

Αρχικά σύμφωνα με το προκαταρκτικό σχεδιασμό του φορέα θα υπάρξει μια περίοδος διαβούλευσης δια ζώσης αλλά με ψηφιακά μέσα μετά από σχετική ενημέρωση όπου φορείς και πολίτες θα μπορούν να καταθέσουν προτάσεις, σκέψεις, ιδέες χωρίς όμως καμία υποχρέωση να υλοποιηθούν ή να υιοθετηθούν απαραίτητα από το φορέα «Μαγνήτων Κιβωτός».

Οι προτάσεις μπορούν να στέλνονται σε μορφή ηλεκτρονικού κειμένου (σε μορφή word) στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και με ταχυδρομική επιστολή στη διεύθυνση: Ι.Μ.Δ., Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας
ΜελισσιάτικαΝ.Ιωνίας Μαγνησίας, Βόλος, 38001 (για το φορέα «Μαγνήτων Κιβωτός»).

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προτάσεων ορίζεται η 10η Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι το επόμενο διάστημα στο δικτυακό τόπο του φορέα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.magniton-kivotos.gr, στο facebook και στο twitter (magniton-kivotos) και στον Αναπληρωτή Γ. Γραμματέα της «Μαγνήτων κιβωτός», Αλέξανδρο Καπανιάρη.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02/09/2014 - 11:08