Ειδήσεις από την ΕΡΑ Φλώρινας

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα αναρίθμητα περιστατικά βάναυσης κακοποίησης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, η εξολόθρευση της άγριας πανίδας με δολώματα, δηλητήρια και κυνηγετικές καραμπίνες καθώς και η βάρβαρη συμπεριφορά απέναντι στα παραγωγικά ζώα αλλά και τα ιπποειδή, είναι εδώ και καιρό κοινός τόπος και πλήρως ανεξέλεγκτη. Παράλληλα ο αριθμός των αδήλωτων περιστατικών παραμένει ανεξιχνίαστος, ειδικά στην ύπαιθρο όπου ο φόβος να καταγγελθεί το περιστατικό και η αδιαφορία είναι καθεστώς με αποτέλεσμα πράξεις ιδιαίτερης βίας και σαδισμού να παραμένουν στο σκοτάδι.

Τα φαινόμενα εγκατάλειψης ζώων συντροφιάς αυξάνονται με λογαριθμική πρόοδο. Σημειώνεται ότι η εγκατάλειψη αποτελεί βαριά μορφή κακοποίησης. Το πρόβλημα εδράζεται κυρίως σε έλλειμμα παιδείας και σεβασμού του νόμου. Οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι Περιφέρειες, η ΕΛΑΣ και η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή παρατηρούν τα γεγονότα με αμηχανία και στις περισσότερες περιπτώσεις λειτουργούν υποκειμενικά και όχι με βάση τη θεσμική τους ιδιότητα. Το σκηνικό ολοκληρώνεται με την έλλειψη πολιτικής βούλησης να εφαρμοστεί ο υφιστάμενος νόμος. Το στερεότυπο «και τι έγινε, για ένα ζώο κάνεις έτσι ;;;» είναι σχεδόν κανόνας με κάποιες εξαιρέσεις που απλά τον επιβεβαιώνουν. Υπάρχουν Δήμοι που δεν έχουν συστήσει πενταμελή Επιτροπή Ελέγχου και Διαχείρισης των Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, γεγονός που συνιστά παράβαση καθήκοντος, αλλά πάραυτα παραμένουν ατιμώρητοι και στο απυρόβλητο, αφού η Κεντρική Διοίκηση αντί να λάβει μέτρα απέναντί τους, αδιαφορεί πλήρως αποποιούμενη τις ευθύνες της. Η Ελλάδα ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ως πολιτισμένη χώρα θίγεται ανεπανόρθωτα αφού οι υπεύθυνοι δεν αντιλαμβάνονται τις καταστροφικές διαστάσεις του προβλήματος που στιγματίζει την εικόνα της χώρας μας. Θέτουμε αρμόδιους και «αναρμόδιους» προ των ευθυνών τους και καλούμε τους Δήμους να σκύψουν πάνω από το πρόβλημα εξαντλώντας κάθε δυνατότητα που τους παρέχει ο νόμος.

Ως πρώτο βήμα ζητάμε άμεσα:

• Αυστηροποίηση των ποινών, την μετατροπή της κακοποίησης από πλημμέλημα σε κακούργημα (είναι διαπιστωμένο ότι όσοι κακοποιούν ζώα στη συνέχεια το κάνουν εν δυνάμει και στους ανθρώπους).

• Να αναλάβουν οι Δήμοι τις ευθύνες τους απέναντι στα αδέσποτα ζώα όπως ορίζει η νομοθεσία που τους καθιστά υπεύθυνους για την περίθαλψη και την ευζωία τους με πρόγραμμα καταγραφής, στείρωσης, περίθαλψης και υιοθεσίας των ζώων σε συνεργασία πάντα με τους φιλόζωους πολίτες αλλά και με ενημέρωση των δημοτών. Να σταματήσουν να επαναπαύονται στο γεγονός οτι φιλόζωοι πολίτες έχουν αναλάβει με προσωπικό κόστος ψυχικό και οικονομικό, το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα των αδέσποτων. Το άτομο δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πολιτεία.

• Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί φιλοζωικοί σύλλογοι που ασκούν σημαντικό έργο κάτω από αντίξοες συνθήκες, σχεδόν σε εχθρικό περιβάλλον. Να σταλούν ενημερωτικές εγκύκλιοι και οδηγίες στις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις και να απαιτηθεί η σύμπραξη και η συνεργασία με γνώμονα το υφιστάμενο νομικό καθεστώς στη βάση της καλής πίστης και εμπιστοσύνης. Αν είναι δυνατόν, σε κάθε αστυνομικό τμήμα να οριστεί αστυνομικός ο οποίος να γνωρίζει τη σχετική νομοθεσία, να προτρέπει και ΟΧΙ να αποτρέπει τους πολίτες να προχωρήσουν σε καταγγελία, να εξηγεί ότι δεν χρειάζεται να κατατεθεί μήνυση και ότι η διαδικασία είναι αυτεπάγγελτη.

• Να διευκολυνθούν οι κατά τόπους κτηνιατρικές υπηρεσίες να εκτελούν συχνούς κτηνιατρικούς ελέγχους και να επιβάλλονται οι σχετικές κυρώσεις.

• Να απαγορευθεί η πώληση ζώων σε καταστήματα, τα οποία εμφανίζουν πολύ συχνά προβλήματα υγείας με συνέπεια να εγκαταλείπονται στο δρόμο και να παταχθεί άμεσα η παράνομη εκτροφή από τυχάρπαστους εκτροφείς οι οποίοι λειτουργούν χωρίς άδειες (ο παράνομος τζίρος αποτελεί ένα άγνωστο οικονομικό μέγεθος) και έχουν μεγάλη ευθύνη για την αύξηση του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Είναι δεδομένο ότι μια κοινωνία οφείλει να σέβεται και να αντιμετωπίζει τα ζώα ως συναισθανόμενα και νοήμονα όντα όπως αυτά αναγνωρίζονται και από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρείται φυσιολογική και δεδομένη η υπάρχουσα κατάσταση άκρατης κακοποίησης των ζώων και να γίνεται σιωπηρά ανεκτή. Ωστόσο όταν αυτό δεν συμβαίνει είναι αυτονόητο ότι πρέπει να επεμβαίνει το συντεταγμένο κράτος αξιοποιώντας τις υφιστάμενες νομικές δυνατότητες και όχι να μένει άπραγο έχοντας ψηφίσει νόμους μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο που δεν εφαρμόζονται. Η κακοποίηση των ζώων ως πρόβλημα σε κάποιους φαντάζει έλασσον αλλά είναι μείζον και αφορά στην παθογένεια της κοινωνίας και την απώλεια αξιών.

Εδώ ακριβώς καλείται η αριστερά, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τα κινήματα, οι ενεργοί πολίτες να κάνουν τη διαφορά και να υπερασπιστούν τα δικαιώματα που έχουν τα ζώα ως βιολογικοί μας εταίροι σε ένα κοινό βιώσιμο περιβάλλον και να απαιτήσουν την πλήρη εφαρμογή και βελτίωση και αυστηροποίηση των υφιστάμενων νόμων. Τα ζώα είναι και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως συναισθανόμενα και νοήμονα όντα και εμείς στην Αριστερά θεωρούμε υποχρέωσή μας να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά τους όπως και κάθε καταπιεσμένου πλάσματος.

Για μία καλύτερη και πιο δίκαιη κοινωνία για όλους μας.

Ομάδα για τα Δικαιώματα και την Προστασία των Ζώων/Τμήμα Οικολογίας Περιβάλλοντος ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΕΠΙΚΗΡΥΣΣΕΙ» ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Για πληροφορία που θα οδηγήσει στο δολοφόνο, οποίος σκορπάει θάνατο σε αδέσποτα και δεσποζόμενα σκυλιά της Φλώρινας, το Φιλοζωικό Σωματείο Φλώρινας «Η ΠΑΤΟΥΣΑ» επικηρύσσει τον δολοφόνο με 500 ευρώ.

Η σιωπή είναι συνενοχή, μιλήστε άφοβα, σταματήστε το έγκλημα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας Φιλοζωικού Σωματείου Φλώρινας
6979434839, 6978351057, 6977577350

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ AREFEL

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, επισκέφθηκε την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Διακινητών Φρούτων και Λαχανικών (AREFEL) Ζαν Ντάσκ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς, η ειδική συνεργάτιδα της AREFEL, ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού Νίκος Κουτλιάμπας και ο Διευθυντής πωλήσεων του ΑΣΕΠΟΠ Γιώργος Κάτζιος.

Την Περιφερειακή Ένωση Διακινητών Φρούτων και Λαχανικών (AREFEL) συγκροτούν ομάδες παραγωγών 22 Περιφερειών της Ευρώπης από Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία, Βέλγιο, από Ελλάδα αντίστοιχες ομάδες παραγωγών της Περιφέρειας καθώς και ο ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, με στόχο την κοινή πολιτική σε ότι αφορά τα αγροτικά θέματα και τη συντονισμένη δράση και διεκδίκηση στις Βρυξέλλες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ουσιαστικός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων για την κοινή οργάνωση των αγορών, τη διαχείριση καταστάσεων κρίσης όπως για παράδειγμα την πρόσφατη με τα ροδάκινα, την έρευνα και καινοτομία, καθώς και τη δημιουργία ενός Ευρωμεσογειακού δικτύου.

Η όλη κουβέντα ικανοποίησε τους συμμετέχοντες, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη να εκφράζει την βούλησή του να στηρίξει έμπρακτα από την πλευρά του, το κοινό αυτό μέτωπο των παραγωγών των περιφερειών της Ευρώπης.

ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΙΣΗ  ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Χωρίς σίτιση είναι από χτες οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε Κοζάνη και Φλώρινα, καθώς δεν εγκρίθηκε ο σχετικός διαγωνισμός από το ελεγκτικό συνέδριο για την ανάθεση της σίτισης σε ιδιώτη επιχειρηματία.

Αμεση επίλυση του προβλήματος και δωρεάν σίτιση για όλους τους φοιτητές απαίτησαν με μαζική παράσταση διαμαρτυρίας χτες στη διοίκηση του πανεπιστημίου, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών και το ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Νέα κινητοποίηση προγραμματίζουν για την Παρασκευή, 5 Σεπτέμβρη, οπότε συνεδριάζει η Διοικούσα Επιτροπή του πανεπιστημίου.

Θυμίζουμε ότι ήδη στη Φλώρινα έχουν μπει εισοδηματικά κριτήρια και σιτίζονται δωρεάν μόλις 500 φοιτητές, ενώ οι υπόλοιποι πληρώνουν 2 ευρώ το γεύμα, ενώ η διοίκηση του πανεπιστημίου σχεδιάζει την επιβολή εισοδηματικών κριτηρίων και στην Κοζάνη.

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 Είναι δημόσιο σχολείο και η φοίτηση είναι δωρεάν. Απευθύνεται σε άτομα από 18 ετών και πάνω, που είναι απόφοιτοι Δημοτικού ή δεν έχουν τελειώσει το Γυμνάσιο.

Η φοίτηση διαρκεί 18 μήνες.

Προσφέρει:
• Απολυτήριο Γυμνασίου
• Ουσιαστική μόρφωση
• Βασικές γνώσεις ελληνικής γλώσσας, αγγλικών και πληροφορικής
• Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την εργασία
• Συμβουλευτική υποστήριξη από Ψυχολόγο

Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή, το απόγευμα 4.30 μ.μ. – 8.30 μ.μ.

Στη Φλώρινα στεγάζεται στο 1ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας, ενώ λειτουργεί Παράρτημα και στο Αμύνταιο, που στεγάζεται στο 1ο ΕΠΑΛ Αμυνταίου.

Οι ενδιαφερόμενοι να φοιτήσουν μπορούν να υποβάλουν αίτηση καθημερινά στο 1ο Λύκειο Φλώρινας τις απογευματινές ώρες ή στα ΚΕΠ της Φλώρινας και του Αμυνταίου.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 2385044858 και 6972253462

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 1ΟΥ ΕΠΑΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο Σύλλογος καθηγητών και ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές μας για την σημαντική επιτυχία τουςστα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μετά από συστηματική και επίπονη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της φοίτησης τους στο σχολείο μας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν.Φλώρινας, συγχαίρουν τα τέκνα πολύτεκνων γονέων που πέτυχαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας και θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς που τα στήριξαν στην πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Καλή φοίτηση.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Φ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η Δ.Ε.Υ.Α.Φ. με ανακοίνωσή της τονίζει ότι «εχθές, 2 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη, λόγω βλάβης που προξενήθηκε από παρέμβαση αγνώστων στο εξωτερικό δίκτυο μεταφοράς πόσιμου νερού από πηγές στις Δεξαμενές της πόλης Φλώρινας, παρουσιάστηκε θολερότητα στο νερό του Δικτύου Ύδρευσης της Χαμηλής Ζώνης υδροδότησης της πόλης. Η βλάβη αποκαταστάθηκε άμεσα την ίδια ημέρα, κάτω από ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες, σε δασωμένη περιοχή και κατά τις νυχτερινές ώρες.

Παράλληλα, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που επικράτησε καθ’ όλη την ημέρα, διεκόπη η λειτουργία των εγκαταστάσεων του Διυλιστηρίου της Δ.Ε.Υ.Α.Φ. επί 14ωρο, με συνέπεια την εξάντληση των ήδη μειωμένων, λόγω λειψυδρίας, αποθεμάτων του πόσιμου νερού στις Δεξαμενές υδροδότησης της πόλης Φλώρινας.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν η διακοπή της υδροδότησης της πόλης Φλώρινας κατά τις νυχτερινές ώρες.

Από χθες, 03 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη, από τις πρώτες πρωινές ώρες έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση στην πόλη της Φλώρινας και το παρεχόμενο νερό δεν παρουσιάζει θολερότητα. Τυχόν παρατηρούμενη θολερότητα στη βρύση καταναλωτών προέρχεται από νερό ευρισκόμενο στις σωληνώσεις του δικτύου, που σταδιακά θα εξαλειφθεί κατά τη λειτουργία του δικτύου ύδρευσης».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤ. ΜΠΙΡΟΥ

Με αφορμή την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων μας στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, εγώ και οι συνεργάτες μου Περιφερειακοί Σύμβουλοι ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που εμπιστεύτηκαν στα χέρια μας για τα επόμενα πέντε χρόνια την διοίκηση της Περιφερειακής μας Ενότητας.

Με αίσθημα ευθύνης προς όλους τους Φλωρινιώτες δεσμευόμαστε ότι θα τηρήσουμε στο έπακρο τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και με γνώμονα το συμφέρον του τόπου θα αγωνισθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ανάπτυξη της περιοχής και το καλό του πολίτη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φλώρινας
Μπίρος Στέφανος

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με απόφασή του, την 1η Σεπτεμβρίου, ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος διατηρεί στη θέση τους μέχρι και τις 30 Μαρτίου 2017, δύο από τους πέντε αντιδημάρχους που ολοκλήρωσαν την προηγούμενη θητεία της δημοτικής αρχής.

Πρόκειται για τους Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη και Χρήστο Μπαρδάκα.

Ο πρώτος θα έχει τις αρμοδιότητες λειτουργίας της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και θα αναπληρώνει το δήμαρχο σε περίπτωση απουσίας του.

Ο δεύτερος θα έχει υπό την εποπτεία του τη λειτουργία και το συντονισμό όλων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής.

Αναμένεται πλέον η απόφαση και για τους άλλους τρεις αντιδημάρχους. Όλα όμως θα εξαρτηθούν και από την επιλογή του δημάρχου για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

BELCHESS QUEEN ΓΙΑ ΤΟ 2014 Η ΕΥΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

Η Εύη Αντωνιάδου, σκακίστρια της ομάδας της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, εκπροσώπησε επάξια το σύλλογο στο διεθνές τουρνουά της Βουλγαρίας, στην πόλη του Vidin, δίπλα στο Δούναβη, κοντά στα σύνορα με τη Ρουμανία. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε ένα από τα πιο όμορφα κτίρια της πόλης - γκαλερί τέχνης!

Κατέκτησε την 3η θέση στις γυναίκες, χρηματικό έπαθλο και τον τίτλο της Belchess queen για το 2014, μετά από ψηφοφορία των διοργανωτών και σκακιστών όλων των χωρών που πήραν μέρος στη διοργάνωση. Επελέγη επίσης από τους διοργανωτές για μια σύντομη συνέντευξη σε βουλγαρικό κανάλι.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ.Ε.Φ. ΣΤΙΒΟΥ

Το Σάββατο στις 30/08/2014 διεξήχθη το διασυλλογικό πρωτάθλημα σύνθετων παμπαίδων παγκορασίδων β΄ στο Άργος Ορεστικό. Οι μικροί αθλητές του στίβου έβαλαν όλες τις δυνάμεις τους και κατάφεραν να φέρουν την ομάδα τις Φλώρινας στις πρώτες θέσεις. Αναλυτικότερα στις παγκορασίδες β συμμετείχαν οι αθλήτριες :ΠΑΠΟΥΛΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΑΥΡΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΑ, ΠΑΤΙΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΜΠΟΥΤΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΚΟΚΟΒΙΑΔΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΗ, ΚΟΚΟΒΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΓΡΕΖΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, ΤΣΑΡΤΣΙΤΑΛΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ και η ΓΚΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ. Τα κορίτσια στην ομαδική βαθμολογία κατέκτησαν την πρώτη θέση στην  Δυτική Μακεδονία και η ΠΑΠΟΥΛΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗ την Τρίτη θέση στα ατομικά. Επίσης τα αγόρια ΣΚΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΠΡΕΜΠΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ και ο ΜΑΡΙΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ πήραν την δεύτερη θέση στο ομαδικό και ο ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ την δεύτερη θέση στα ατομικά. Οι μικροί αθλητές το διασκέδασαν και έφυγαν με το χαμόγελο της επιτυχίας.

 Το Δ.Σ. της Γ.Ε.Φ. και η προπονήτρια της ομάδας ΘΩΜΑΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ συγχαίρουν
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04/09/2014 - 10:47