Στάση (Αττική) και απεργία (επαρχία) της ΠΟΕΔΗΝ στις 23 Αυγούστου - πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φορέων στο Σισμανόγλειο

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 20 Αυγούστου, η σύσκεψη σωματείων και φορέων στο Σισμανόγλειο. Η σύσκεψη ήταν επιτυχημένη, καθώς παραβρέθηκαν σύλλογοι εργαζομένων από Δήμους, εκπρόσωπος εκπαιδευτικών, και πολλών φορέων και συλλογικοτήτων της ευρύτερης περιοχής. Στη συζήτηση που έγινε, συμφωνήθηκε να στηριχτούν οι κινητοποιήσεις, ενώ η ΠΟΕΔΗΝ υπό την πίεση των πρωτοβάθμιων σωματείων τόσο της Αθήνας, όσο και της επαρχίας, προκήρυξε:για την Παρασκευή 23/8 παναττική στάση εργασίας 11-3μμ για τα νοσοκομεία της επαρχίας και για τα νοσοκομεία της επαρχίας πανελλαδική 24ωρη απεργία την ίδια μέρα και συγκέντρωση όλων έξω από το υπουργείο Υγείας, στις 12 το μεσημέρι.  Υπενθυμίζουμε ότι και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συμμετέχουν στη συγκέντρωση.

Σε αλλαγή της ώρας και του τόπου της σύσκεψης που θα ακολουθήσει μετά τη συγκέντρωση, προχώρησαν οι εργαζόμενοι. Αντί του αμφιθεάτρου του Αγ. Σάββα στις 7μμ, η σύσκεψη θα μεταφερθεί στο ΕΚΑ στις 3μμ.

Το www.ertopen.com θα προσπαθήσει να παρακολουθήσει τη σύσκεψη, κάνοντας συνεχείς αναρτήσεις από τον τόπο διεξαγωγής της.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54