Τα μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αμαλιάδας στο πλευρό των συντοπιτών τους

Mπορεί η Αμαλιάδα να βρίσκεται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την Θεσσαλονίκη, αλλά και εκεί υπάρχουν δυναμικοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ! Και όταν λέμε δυναμικοί, δεν εννοούμε μόνο στο πλαίσιο υποστήριξης της ομάδας τους, αλλά και σε δράσεις που αποσκοπούν στην έμπρακτη στήριξη των συντοπιτών τους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα επιβίωσης εξαιτίας των εφαρμοζόμενων πολιτικών της συγκυβέρνησης.

Όπως και πέρυσι λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αμαλιάδας καλεί τους κατοίκους του νομού Ηλείας και όχι μόνο, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων, να προσκομίσουν τρόφιμα, ρουχισμό και λοιπά είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία της φιλανθρωπικής οργάνωσης "Ανθρώπινη Αλληλεγγύη" (Γ.Παπανδρέου 50, δίπλα στον ΟΑΕΔ Αμαλιάδας).

Αν επιθυμούν να συνδράμουν με όποιο χρηματικό ποσό δύνανται, έστω και συμβολικό, που θα διατεθεί για την αγορά των προαναφερόμενων ειδών, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αμαλιάδας κ. Τάκη Κλάδη (στη φωτο με μέλη της "Ανθρώπινης Αλληλεγγύης" κατά την περσινή ανάλογη δράση) στο τηλέφωνο 6974 859 967 καθημερινά από τις 11:00 έως 13:00, μέχρι τις 31/12/2013.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18/11/2013 - 22:06