Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά των ΑΝΕΛ στην ΕΡΤopen : Είναι ο πιο βρώμικος αγώνας των τελευταίων ετών.. (ηχητικό)

 Η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά υποψήφια βουλευτής Σερρών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, την Παρασκευή, μίλησε στο ραδιόφωνο της ertopen στην εκπομπή με την δημοσιογράφο Ευα Μαυρογένη.

Η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά είναι Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τον Φεβρουάριο του 2012, μετά την καταψήφιση της δεύτερης δανειακής σύμβασης, διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ και από μέλος του κόμματος. Τον επόμενο μήνα προσχώρησε στο νέο κόμμα Ανεξάρτητοι Έλληνες και ανέλαβε καθήκοντα Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Κ.Ο. του κόμματος. Στις Εθνικές Εκλογές του 2012 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην εκλογική περιφέρεια Σερρών και εκλέχθηκε ως η μοναδική Βουλευτής προερχόμενη από τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Στις 18 Μαΐου 2012 εξελέγη ΣΤ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων με 185 ψήφους υπέρ και 96 λευκά.

Στις Εκλογές της 17 Ιουνίου 2012, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σύμφωνα με τη σταυροδοσία των Εκλογών του Μαΐου την τοποθέτησαν πρώτη στη λίστα του ψηφοδελτίου τους . Το κίνημα διατήρησε την έδρα στην Π.Ο. Σερρών, ανανεώνοντας τη θητεία της στο αξίωμα.Στις 29 Ιουνίου 2012 επανεξελέγη ΣΤ' Αντιπρόεδρος με 225 ψήφους υπέρ.

Ακούστε την εκπομπή με την Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, που σχολιαζει στο Α΄ Πρόγραμμα της ΕΡΑ Αθηνών, την πολιτική και προεκλογική επικαιρότητα. Η έμπειρη πολιτικός, χαρακτηρίζει την περίοδο αυτή ως την πιο βρώμικη των τελευταίων ετών.

Ακούστε το ενδιαφέρον ηχητικό εδώ:

Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στην ΕΡΤopen: Είναι ο πιο βρώμικος αγώνας που γίνεται των τελευταίων ετών. by Ertopen on Mixcloud

 
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10/01/2015 - 15:57