Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών  5/3/2015


Καταδικάστηκαν δύο μέλη  της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες για ξυλοδαρμό μελών του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

 Επειτα από τρείς αναβολές, εκδικάστηκε την Τετάρτη 4/3/2015, η υπόθεση του ξυλοδαρμού μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σερρών, από μέλη της Χρυσής Αυγής που έλαβε χώρα το 2012 στην πόλη των Σερρών. Συγκεκριμένα τα μέλη της Χρυσής Αυγή Τ.Ο. Σερρών Ν.Σιώης και Ηλιάδης κατηγορούνταν ότι στις 3 Οκτωβρίου 2012 επιτέθηκαν σε μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όταν αυτός εξέφρασε την δυσφορία του για την παρουσία τους μπροστά από καφέ μπαρ σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης των Σερρών και τους ζήτησε να αποχωρήσουν. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής βαρύνονταν με τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Το δικαστήριο έκρινε ενόχους τους κατηγορούμενους Ν.Σιώη και Ηλιάδη και τους καταδίκασε με ποινή φυλάκισης 18 μηνες τον καθένα, ενώ στο τέλος συγχωνεύοντας τις ποινές η καταδίκη που επιβλήθη ήταν 12 μήνες στον καθένα. Η ποινή είναι εφέσιμη.

Συλλήψεις επιχειρηματιών για χρέη προς το Δημόσιο

Ειδικοί αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (4-3-2015) για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων για οφειλές στο Δημόσιο, με αποτέλεσμα τη σύλληψη 3 ατόμων στις Σέρρες. Αναλυτικά, πρόκειται για:

48χρονο , πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο εταιρείας για οφειλές που ανέρχονται στο ποσό των 300.944,48ευρώ
27χρονος , έμπορο δερμάτων, για οφειλές που ανέρχονται στο ποσό των 98.830,71 ευρώ.
56χρονο , συνταξιούχο, για οφειλές που ανέρχονται στο ποσό των 62.280,30 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Συγκέντρωση του Συλλόγου Γυναικών Σερρών για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας

Εξορμήσεις, εκδηλώσεις και παρεμβάσεις με αφορμή την 8η Μάρτη, έχουν σχεδιάσει σωματεία και Εργατικά Κέντρα, οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της ΟΓΕ σε όλη τη χώρα. Ο Σύλλογος Γυναικών Σερρών οργανώνει το Σάββατο 7 Μαρτίου,  συγκέντρωση στις 6 μ.μ., στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ (Εθνικής Αντίστασης 32).
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05/03/2015 - 13:06