Ειδήσεις από την ΕΡΑ Χανίων

Ηράκλειο: Υπέκυψε ηλικιωμένος που έπεσε στο κενό από μπαλκόνι του Βενιζέλειου Νοσοκομείου
 
Υπέκυψε στα τραύματά του, ο ηλικιωμένος, ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν σε θάλαμο της πνευμονολογικής κλινικής, όταν λίγα λεπτά πριν τις 10:00 βγήκε στο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου του παλιού κτιρίου και έπεσε στο κενό.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και καθώς ο ηλικιωμένος άνδρας είχε τις αισθήσεις του, και διεκομίσθη άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προσπάθησε να τον κρατήσει στην ζωή.

Όμως, δύο ώρες μετά, ο ηλικιωμένος υπέκυψε.

Οι συνθήκες κάτω  από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό παραμένουν άγνωστες αν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονίας.

Χανιά και Ηράκλειο: Συνελήφθησαν δύο μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου
 
Δύο Κρητικοί με συνολικές οφειλές στο Δημόσιο που φτάνουν στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της συνελήφθη ένας 50χρονος οινοποιός, του οποίου το συνολικό ύψος οφειλών στο Δημόσιο ανέρχεται σε 1.980.050,12 ευρώ.

Επίσης σήμερα το πρωί, στα Χανιά, συνελήφθη από αστυνομικούς ένας 34χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης με οπωρολαχανικά και ο οποίος έχει οφειλές προς το Δημόσιο οι οποίες ανέρχονται σε 532.000 ευρώ.

Και οι δύο οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Χανιά:  Μια ακόμη υπόθεση μαστροπείας μέσω αγγελιών εντόπισε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Σύμφωνα με την αγγελία, τα μοντέλα διέμεναν σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο του Ηρακλείου και προσέφεραν τις ερωτικές τους υπηρεσίες σε ενδιαφερόμενους από ολόκληρη την Κρήτη έναντι αδράς αμοιβής 2.000 ευρώ την ημέρα.

Αστυνομικός τηλεφώνησε στον "ατζέντη-μαστροπό" και κανόνισε ένα ερωτικό διήμερο με μια 36χρονη Ουκρανή, έναντι 4.000 ευρώ.

Χθες το βράδυ η 36χρονη έφτασε σε πολυτελές ξενοδοχείο των Χανίων και πήγε στο δωμάτιο το οποίο είχε κλειστεί από την αστυνομία όπου και την περίμενε ο αστυνομικός.

Μόλις η Ουκρανή πήρε τις 4.000 ευρώ (προσημειωμένα χαρτονομίσματα) ο αστυνομικός την συνέλαβε.

Παράλληλα επενέβηκαν και άλλοι αστυνομικοί, αλλά όταν επεχείρησαν να μεταφέρουν την 36χρονη στο περιπολικό, αντιστάθηκε με μπουνιές και κλωτσιές.

Η αστυνομία αναζητά  και τον μαστροπό.

Σητεία: Χιλιάδες σπόροι κάνναβης στο σπίτι 52χρονου
 
Έναν 52χρονο άνδρα συνέλαβαν χθες αστυνομικοί στη Σητεία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς  βρήκαν στο σπίτι του μικροποσότητα κάνναβης και 7.150 σπόρους του φυτού.

Κινητοποίηση αγροτών στην Εφορία Χανίων
 
Χανιά: Αναγγελία κινητοποίησης αγροτών έξω από την ΔΟΥ Χανίων την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου

Σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρονται τα εξής;

"Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων καλεί τους Αγροτικούς Συλλόγους να οργανώσουν την πάλη απέναντι στην αντιαγροτική-αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης που ξεκληρίζει τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους. Μέσα από Γενικές Συνελεύσεις, περιοδείες ενημέρωσης στα χωριά και συντονισμό με τους άλλους Αγροτικούς Συλλόγους σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο να παλέψουν ενάντια στην άγρια φορολόγησή τους, στις δικαστικές διώξεις εναντίον τους, στις νέες περικοπές στις επιδοτήσεις, στη μείωση τιμής του ρεύματος, στο αφορολόγητο πετρέλαιο.

Υλοποιώντας την απόφαση της πλατιάς πανελλαδικής σύσκεψης των Επιτροπών των μπλόκων, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Λάρισα, καλούμε σε κινητοποίηση την Παρασκευή 24 Γενάρη στην Εφορία Χανίων».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54