Ειδήσεις από την ΕΡΑ Καρδίτσας

Καρδίτσα - 12 Μαρτίου

Τοπικές Ειδήσεις

«Καμία απόλυση – τώρα να τους σταματήσουμε»

Στις 10.30 σήμερα στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ απεργιακή συγκέντρωση. Με σύνθημα, «καμία απόλυση – τώρα να τους σταματήσουμε», η ΑΔΕΔΥ κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στη σημερινή απεργία, στη συγκέντρωση στην πλατεία, αλλά και στο συλλαλητήριο που θα ακολουθήσει έξω από το δικαστικό μέγαρο Καρδίτσας, όπου θα εκδικάζεται η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων των σχολικών φυλάκων.

Κλείνουν και πάλι τα φαρμακεία την Παρασκευή και τη Δευτέρα

Σε νέα πανελλαδική 48ωρη απεργία προχωρούν οι φαρμακοποιοί την Παρασκευή και τη Δευτέρα, όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου τους. Εάν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα δεν έχουν θετική εξέλιξη, οι φαρμακοποιοί προσανατολίζονται σε απεργία επ’ αόριστον.

Παρών δηλώνει ο δήμαρχος Παλαμά Κ. Πατσιαλής στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Κώστας Πατσιαλής σε δήλωσή του διαβεβαιώνει τους δημότες του δήμου Παλαμά ότι θα είναι και πάλι παρών στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου. Η δήλωσή του αυτή, σύμφωνα με τον ίδιο, κρίθηκε αναγκαία, επειδή το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν διάφορες φήμες, βάσει των οποίων δε θα συμμετείχε στις εκλογές. Ο κ. Πατσιαλής ενημερώνει ότι σύντομα θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη διακήρυξη αρχών και θέσεων της παράταξής του.

Συνέντευξη τύπου για την παραχώρηση των γραφείων των Διαιτητών στην Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων

Η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του νομού Καρδίτσας και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καρδίτσας θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου, αύριο, στις 12 το μεσημέρι. Θέμα της συνέντευξης είναι η παραχώρηση των γραφείων του Συνδέσμου στην Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων.

Έκθεση των μελών του εικαστικού ομίλου στη Δημοτική Πινακοθήκη

Η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας θα φιλοξενήσει μεγάλη ομαδική έκθεση των μελών του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο στις 8 το βράδυ. Τίτλος της, «Βιώματα» και συνολικά θα συμμετέχουν με αντιπροσωπευτικά τους έργα 72 ζωγράφοι.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12/03/2014 - 10:30