Ειδήσεις από την ΕΡΑ Δίκτυο Θεσσαλίας-Καρδίτσα

Καρδίτσα 22 Μαϊου 2014



Κόκκινο έχει χτυπήσει η αγωνία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Ούτε χθες ανακοινώθηκε από το Πρωτοδικείο Καρδίτσας η σταυροδοσία των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, η αγωνία των οποίων έχει χτυπήσει κόκκινο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα ή το αργότερο αύριο, αφού από την ερχόμενη Δευτέρα θα βρίσκεται σε εξέλιξη και η αντίστοιχη διαδικασία για τις ευρωεκλογές. Από την άλλη οι υποψήφιοι δήμαρχοι που πέρασαν στο δεύτερο γύρο ευελπιστούν ότι τα ποσοστά αποχής, που στον πρώτο γύρο άγγιξαν και το 40%, θα μειωθούν, με τη συμμετοχή των ετεροδημοτών να είναι μεγαλύτερη.

Αλλαγή πορείας με την Αριστερά

Να υπερψηφίσουν το ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές κάλεσε τους Καρδιτσιώτεςο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Σάββας Ρομπόλης, μιλώντας στην προεκλογική συγκέντρωση στην Καρδίτσα. «Την Κυριακή ψηφίζουμε για παιδεία, πολιτισμό, ελευθερία, ασφάλεια, δικαιοσύνη και ισότητα. Καλούμε τον ελληνικό λαό σε έναν ανένδοτο αγώνα ειρηνικής, μαζικής και δημοκρατικής αντίστασης», είπε χαρακτηριστικά ενώ σημείωσε ότι την Κυριακή πρέπει να σταλεί ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη.

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Σερβίας και της Βοσνίας οι Καρδιτσιώτες

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Καρδίτσα η διαδικασία συγκέντρωσης τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας και της Βοσνίας. Ο χώρος συγκέντρωσης βρίσκεται στην οδό Κρανώνος και Ευζώνων, με ώρες παράδοσης από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις έξι το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, έως και το Σάββατο. Στην προσπάθεια καλούνται να συμβάλλουν, από το διοικητικό συμβούλιο εργαζομένων στους ΟΤΑ, και οι υπάλληλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Λεύκωμα για την πολιτισμική ταυτότητα του Δυτικοθεσσαλικού χώρου εκδίδει ο Δήμος Καρδίτσας

Στην έκδοση λευκώματος για την ιδιαίτερη ταυτότητα του δυτικοθεσσαλικού χώρου το οποίο θα περιλαμβάνει και το ανέκδοτο μουσικό έργο «Άρνη» του Καρδιτσιώτη μουσικοσυνθέτη Θωμά Μπακαλάκου, προχωρά ο δήμος Καρδίτσας, αξιοποιώντας τη σχετική δράση του leader. Η δημοπράτηση της αντίστοιχης πράξης θα γίνει στις 5/6, στις 10 το πρωί στο δημαρχείο Καρδίτσας.

Το 2ο Φεστιβάλ Κιθάρας στην Καρδίτσα, από 4-6 Ιουλίου

Το Ωδείο Καρδίτσας-Νίκος Ευθυμιάδης διοργανώνει με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, το 2ο Φεστιβάλ Κιθάρας με την συμμετοχή των σημαντικότερων Ελλήνων κιθαριστών (καθηγητών και σολίστ). Θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Thessalikon Grand από τις 4 έως τις 6 Ιουλίου
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22/05/2014 - 10:29