Ειδήσεις από την ΕΡΑ Ζακύνθου

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: 3ωρη στάση εργασίας με αφορμή την επίσκεψη του Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. (Υγειονομική Περιφέρεια)

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι: «Με αφορμή την επίσκεψη του Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. στο νοσοκομείο Ζακύνθου, προχωράμε σε  3ωρη στάση εργασίας σήμερα Τρίτη 19.05.από τις 09:00 έως τις 12:00 διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα που μαστίζουν το νοσοκομείο μας και συγκέντρωση στις 09:00 στην είσοδο του νοσοκομείου».

Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ Ζακύνθου βγαίνουν στους δρόμους την Τετάρτη 20/5

«Μετά και από το Πανελλαδικό κάλεσμα της Ομοσπονδίας μας βρισκόμαστε για μια ακόμα φορά στους Δρόμους του Αγώνα και Διεκδικούμε τα δικαιώματά μας που μας τα έχουν τσακίσει.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ – ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ :
• ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ.
• ΣΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΩΛΕΣ.
• ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ.
• ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΕΔΥ ΑΠΟ (Πρωτοβάθµιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας) ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.
ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.
• ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.
• ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΑΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ:Πλήρη Επάνδρωση του Νοσοκομείου κ των Πολυϊατρείων – Αγρ. Ιατρείων με Μόνιμο πλήρης Απασχόλησης Ιατρικό κ Νοσηλευτικό Προσωπικό. Επαρκή Χρηματοδότησή
τους.


Στη «μάχη» των πανελλαδικών εξετάσεων 379 υποψήφιοι από τη Ζάκυνθο


Στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων ρίχτηκαν από χθες οι μαθητές και στο νομό Ζακύνθου.  Πρόκειται για 379 υποψηφίους και σύμφωνα με τα στοιχεία από τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, οι μαθητές που θα δώσουν εξετάσεις  κατανέμονται ως εξής: 270 παιδιά από τα γενικά Λύκεια, 89 από τα ΕΠΑΛ και 20 που εξετάζονται προφορικά. Σε δηλώσεις του στον «ΕΡΜΗ», ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ζακύνθου, Γιάννης Κοπανάς επεσήμανε: «Οι καθηγητές είναι στη θέση τους και πρόσφατα είχαν συνάντηση όλοι αυτοί που συμμετέχουν στις εξετάσεις για τις οδηγίες. Πρώτη οδηγία είναι η ηρεμία για να απαλύνουμε την ψυχική ένταση των παιδιών.Οι εξετάσεις θα γίνονται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή εκτός από τις 2 Ιουνίου που δίνουν Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Πρώτο μάθημα είναι η νεοελληνική γλώσσα».

Αναλυτικά, χθες Δευτέρα 18 Μαΐου ξεκίνησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων και των Επαγγελματικών Λυκείων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σήμερα, Τρίτη 19 Μαΐου ξεκινούν οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄), ενώ η εξέταση των ειδικών μαθημάτων ξεκινά την Τετάρτη 17 Ιουνίου.

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων 2015 θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minedu.gov.gr, την ώρα που θα αποφασίζει η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων. Αμέσως μετά, τα θέματα θα αναρτώνται και στην ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου www.sch.gr.

Μετά τις 15 Ιουνίου και κατόπιν νέας ενημέρωσης, όλοι οι υποψήφιοι θα προσέλθουν στα Λύκειά τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), ώστε να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Στις 26 Μαίου λήγει η ευνοïκη ρύθμιση των 100 δόσεων για επιχειρηματίες-και όχι μόνο-ανακοίνωσε ο Δήμος του νησιού 

Σε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνονται τα εξής:
«Ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς, ενημερώνει τους συμπολίτες μας επιχειρηματίες και όχι μόνο, ότι η ευνοϊκή ρύθμιση των 100 δόσεων, που προβλέπονται από το Νόμο 4321/2015, τελειώνει στις 26 Μαίου του 2015. Παρακαλούμε και πάλι όπως προσέλθετε στις υπηρεσίες μας για να εκμεταλλευτείτε τις ρυθμίσεις αυτές του Υπουργείου Οικονομικών και να δοθεί οικονομική ανάσα στο Δήμο, ούτως ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε ανταποδοτικοί προς τους δημότες μας. 

Η οικονομική κατάσταση του Δήμου είναι τραγική. Υπάρχουν οφειλές που έχουν συσσωρευθεί από τα παρελθόντα έτη και οι οποίες δημιουργούν πολλά προβλήματα. 

Σε ό,τι αφορά τη ρύθμιση των 100 δόσεων, οι δημότες να γνωρίζουν τα παρακάτω:
Α. Στη ρύθμιση του Ν. 4321/2015 υπάγεται το σύνολο των οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 26.5.2015 προς ΟΤΑ α ´ και β´ βαθμού και νομικά πρόσωπα αυτών, συμπεριλαμβανομένων των οφειλών που προκύπτουν από εισφορά σε χρήμα ή τη μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα των προς ένταξη ή και των ήδη ενταγμένων ιδιοκτησιών, σύμφωνα με το Ν. 1337/1983.

Β. Οι οφειλές δύνανται να καταβληθούν εφάπαξ ή σε μηνιαίες δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που τις επιβαρύνουν.

Γ. Για την υπαγωγή στη ρύθμιση του άρθρου 1 του Ν. 4321/2015 πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επόμενων μηνών από την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση.

Δ. Το ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης της ρύθμισης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 20 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ταμείο του Δήμου/Ν.Π.Δ.Δ./Ν.Π.Ι.Δ. (Υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Πυριόχου, τηλ. 26953-61354, 26953-61350). 

Δόσεις-Προσαυξήσεις-Εξόφληση

1. Αριθμός δόσεων-απαλλαγή από παλαιότερες προσαυξήσεις και τόκους 
Οι οφειλές ρυθμίζονται με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που τις επιβαρύνουν ως ακολούθως: 

α) Εφάπαξ με απαλλαγή κατά ποσοστό 100%.
β) Από 2 έως και 5 μηνιαίες δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό 90%.
γ) Από 6 έως και 10 μηνιαίες δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό 80%.
δ) Από 11 έως και 20 μηνιαίες δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό 75%.
ε) Από 21 έως και 30 μηνιαίες δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό 70%.
στ) Από 31 έως και 40 μηνιαίες δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό 65%.
ζ) Από 41 έως και 50 μηνιαίες δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό 60%.
η) Από 51 έως και 60 μηνιαίες δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό 55%.
θ) Από 61 έως και 70 μηνιαίες δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό 50%.
ι) Από 71 έως και 80 μηνιαίες δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό 45%.
ια) Από 81 έως και 90 μηνιαίες δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό 40%. 
ιβ) Από 91 έως και 100 μηνιαίες δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό 30%.

Με την υπαγωγή και υπό την προϋπόθεση της τήρησης του προγράμματος ρύθμισης δεν υπολογίζονται τα πρόστιμα των άρθρων 57 και 59 του Κ.Φ.Δ. και του άρθρου 6 του Κ.Ε.Δ.Ε. (άρθρο 1 παρ. 1 Ν. 4321/2015). Οι απαλλαγές της παρ. 1 του άρθρου 1 του Ν. 4321/2015 υπολογίζονται επί των προσαυξήσεων και τόκων, όπως έχουν διαμορφωθεί την ημερομηνία της αίτησης για υπαγωγή στη ρύθμιση (άρθρο 2 παρ. 1 Ν. 4321/2015)».

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του Δήμου να…πάρει το κτίριο του παλιού εργατικού κέντρου

Ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς, σε ανακοίνωσή του, τονίζει ότι:
«Πως όλους αυτούς τους μήνες έχουν καταβληθεί πολλές προσπάθειες, ούτως ώστε να μας παραχωρηθεί το παλιό Εργατικό Κέντρο και να στεγαστούν εκεί κάποιες από τις υπηρεσίες μας για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους συμπολίτες μας. Δυστυχώς, οι εθνικές εκλογές πήγαν πίσω αρκετά ζητήματα, όπως αυτό, το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση. Ευελπιστούμε ότι με τη βοήθεια του Υφυπουργού Αθλητισμού και Βουλευτή Ζακύνθου, κ. Σταύρου Κοντονή, θα καταφέρουμε να αξιοποιηθεί το παλιό Εργατικό Κέντρο.  Παράλληλα, γίνονται παρεμβάσεις από την πλευρά μας και στο κτίριο του ΞΕΝΙΑ, ούτως ώστε κάποιες υπηρεσίες να μεταφερθούν εκεί.  Προεκλογική μας δέσμευση είναι ότι η Πολεοδομία θα φύγει από την περιοχή του “Βανάτου” και θα επιστρέψει στην πόλη. Δεν την έχουμε ξεχάσει. Θα την υλοποιήσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται και θα κάνουμε και σχετική επαφή με το ΤΕΕ Ζακύνθου».

Την επισκευή των παιδικών χαρών…υπόσχεται ο Δήμαρχος 

Ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς, γνωστοποιεί ότι:
«Στον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής για το 2015 έχει ενταχθεί η επισκευή των παιδικών χαρών, σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο και μάλιστα αναμένουμε την εκλογή της νέας διοίκησης για να προχωρήσουμε πιο γρήγορα. Θα αντικαταστήσουμε όλα τα σπασμένα παιδικά όργανα με καινούρια, τα οποία θα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Για να γίνει άμεσα αυτό όμως, είναι απαραίτητο να βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση του Δήμου, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσουν όσοι οφείλουν. Αντιλαμβανόμαστε τις διαμαρτυρίες των πολιτών, οι οποίες εν πολλοίς είναι δικαιολογημένες. Ωστόσο, η απόφασή μας για το κλείσιμο των παιδικών χαρών, ελήφθη προκειμένου να μην υπάρχουν ατυχήματα, όπως συνέβησαν σε άλλες περιοχές της χώρας. Το θέμα αυτό απασχολεί σοβαρά το Δήμο και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να το επιλύσουμε». 

Την εφαρμογή του νόμου για τους κοινόχρηστους χώρους….ζητά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος 

Ο Αντιδήμαρχος Ζακύνθου, Ιωάννης Στάθης, καλεί τους ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων να προσέλθουν στο Τμήμα Εκδόσεων Αδειών επιχειρήσεων που στεγάζεται στο πρώην Δημαρχείο Αρκαδίων (Βανάτο) για την τακτοποίηση της άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου έτους 2015. «Σε διαφορετική περίπτωση θα προβούμε στην εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας και δεν θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στην παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστων χώρων για το έτος 2016», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Η γραφειοκρατία «έπνιξε» για άλλη μια χρονιά τις δημοπρατήσεις στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου!

Στο…«περίμενε», βρίσκονται για άλλη μια χρονιά οι επαγγελματίες που διαθέτουν ξαπλώστρες, ομπρέλες και θαλάσσια σπορ στις παραλίες εντός των ορίων του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου! Αιτία, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ», είναι οι καθυστερήσεις που παρουσιάζονται στην εξασφάλιση των απαιτούμενων εγκρίσεων από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και έχουν ως αποτέλεσμα να μένουν πίσω οι διαδικασίες παραχώρησης τμημάτων του αιγιαλού και της παραλίας στους ενδιαφερόμενους. Οι διαδικασίες που έχουν “κολλήσει” σε γραφειοκρατικά ζητήματα αφορούν μισθωτήρια σε 13 πόστα που έχουν οριστεί στο Καλαμάκι και ένα πόστο στην περιοχή του “Γέρακα”. Οι εξελίξεις, πάντως, έχουν προκαλέσει την έντονη δυσφορία και αντίδραση και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στις περιοχές, χωρίς να μπορούν να έχουν στα χέρια τους τα μισθωτήρια.

«ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σημαντικές διακρίσεις-και πάλι-για τους αθλητές του συλλόγου!

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Στις 16 και 17 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α., το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης για αθλητές με Αναπηρία. Οι αθλητές του Συλλόγου μας πέτυχαν σημαντικές επιτυχίες, με 7 χρυσά μετάλλια, 4 Πανελλήνια ρεκόρ και  3 χρόνους-όρια πρόκρισης-για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.

Συγκεκριμένα: Σκιαδαρέσης Διονύσιος (S 14) : 50μ ελεύθερο, χρόνος 30.40, χρυσό μετάλλιο, ατομικό και πανελλήνιο ρεκόρ 100μ ελεύθερο, χρόνος 1:11.40, χρυσό μετάλλιο, ατομικό και πανελλήνιο ρεκόρ 100μ πρόσθιο, χρόνος 1:34.44, χρυσό μετάλλιο, ατομικό και πανελλήνιο ρεκόρ 100μ πεταλούδα, χρόνος 1:38.70 χρυσό μετάλλιο, ατομικό και πανελλήνιο ρεκόρ.

Λιγνός Γεράσιμος(  S 13) :100μ πρόσθιο, χρόνος 1:18.24, χρυσό μετάλλιο, ατομικό και όριο πρόκρισης για παραολυμπιακούς αγώνες ΡΙΟ 2016.100μ πεταλούδα, χρόνος 1:09.95, χρυσό μετάλλιο, ατομικό και όριο πρόκρισης για παραολυμπιακούς αγώνες ΡΙΟ 2016. 200μ μεικτή ατομική, χρόνος 2:37.48, χρυσό μετάλλιο και όριο πρόκρισης για παραολυμπιακούς ΡΙΟ 2016.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, με υπερηφάνεια και συγκίνηση, συγχαίρει  τους αθλητές του και τους προπονητές τους, Μαρίνο Διονύσιο και Μωραίτου Αλεξάνδρα. Επίσης ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. της ‘’IONIANFERRIES’’, για τη δωρεάν μετακίνηση της αποστολής και τον Κο Ζουπάνο Παναγιώτη, ιδιοκτήτη της ‘’ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗΣ’’, για τη φιλοξενία στην πισίνα του γυμναστηρίου».
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19/05/2015 - 13:45