Ειδήσεις από την ΕΡΑ Καρδίτσας

Δελτίο Ειδήσεων 24 Φεβρουαρίου Καρδίτσα 2015



-    Ταλαιπωρία για παιδιά και γονείς που χρειάστηκαν την Παιδιατρική

Ένα ακόμα δύσκολο Σαββατοκύριακο πέρασαν παιδιά και γονείς που χρειάστηκαν την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου της Καρδίτσας, η οποία ως γνωστόν δεν εφημέρευε λόγω έλλειψης γιατρών. Η πλησιέστερη Παιδιατρική αυτή του Νοσοκομείου των Τρικάλων, η οποία επίσης δεν εφημέρευε, αφού οι γιατροί της εκεί Κλινικής δήλωσαν ασθένεια. Επόμενος προορισμός η Λάρισα. Την παραπάνω είδηση κατέγραφε η ενημερωτική ηλεκτρονική σελίδα karditsalivenet.

Να σημειωθεί ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο της Καρδίτσας, αναδείχθηκαν πολλές φορές  από τις συχνότητες της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και του Δημοτικού Ραδιοθαλάμου της Καρδίτσας, ωστόσο και παρά το γεγονός ότι η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας έχει αλλάξει, καθώς και η κυβέρνηση, τα προβλήματα παραμένουν. Σε ότι αφορά την  5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας, αρμόδια για την λειτουργία του νοσοκομείου Καρδίτσας, έχει τεράστια ευθύνη, που ενώ γνωρίζει το πρόβλημα δεν έχει ακόμη προβεί σε οριστική διευθέτηση του.  Τέλος, και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η Παιδιατρική Κλινική Καρδίτσας θα εφημερεύει μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός.

-    Υπό βροχή οι εκδηλώσεις για τα Κούλουμα στο νομό της Καρδίτσας

Άστατος ήταν ο καιρός, με βροχή σε πολλές περιοχές της Καρδίτσας, με αποτέλεσμα οι καρναβαλικές εκδηλώσεις της Κυριακής, αλλά και οι εκδηλώσεις  για τα Κούλουμα της Καθαρής Δευτέρας, να έχουν μικρότερη προσέλευση από την αναμενόμενη. Ωστόσο,  όσοι αψήφησαν τον καιρό, αποζημιώθηκαν από το κέφι και το ξεφάντωμα που κυριάρχησε στις διάφορες εκδηλώσεις, με κορυφαία αυτή του παραδοσιακού γλεντιού στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων.

-    Συνελήφθη αστυνομικός με ηρωίνη

Τρία άτομα συνελήφθησαν για παραβίαση του νομού περί ναρκωτικών, ενώ ο ένας εξ αυτών ήταν αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε ως Υπαρχιφύλακας στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων. Στο αυτοκίνητο του αστυνομικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ηρωίνη βάρους 13,2γρ., μαρμάρινη πλάκα με υπολείμματα ηρωίνης, πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ και κυνηγετικό μαχαίρι. Οι δράστες συνελήφθησαν και με την σχηματισθείσα δικογραφία παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Καρδίτσας. Ο 37χρονος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της Αστυνομίας
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24/02/2015 - 10:16