Ειδήσεις από την ΕΡΑ Πύργου

ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ…
Συμπληρώνονται σήμερα 6 χρόνια από τις φονικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία και τίποτα δε δείχνει ότι υπήρξε η αποκατάσταση που όλοι τότε είχαν υποσχεθεί.
Πέρα από την απουσία των έργων υποδομής και ανασυγκρότησης της πυρόπληκτης περιοχής εκρεμεί το μεγάλο θέμα της κατανομής των πιστώσεων του ταμείου Μολυβιάτη, που δικαιούται και έπρεπε να είχε πάρει ο νομός μας.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ
Ένταση δημιουργήθηκε χτες στο Κατάκολο με αφορμή το νέο κυκλοφοριακό. Οι ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων και τουριστικών λεοφωρείων της Ηλείας ζητούν την διόρθωση της ρυθμιστικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου επισημαίνοντας τον περιορισμό της εργασίας τους αλλά και την μεγάλη ταλαιπωρία των τουριστών των κρουαζιεροπλοίων.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
Το Φεβρουάριο του 2014 θα είναι έτοιμο το κτίριο του 2ου Λυκείου της Αμαλιάδας. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο σχολικό συγκρότημα που έχει θεμελιωθεί στο κληροδότημα «Παπαγεωργίου» και ο πρϋπολογισμός του αρχικά ήταν στο ποσό των 4,1 εκατ. Ευρώ. Με το έργο αυτό ικανοποιείται ένα αίτημα δεκαετιών της εκπαιδευτικής κοινότητας και της πόλης της Αμαλιάδας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54